Készleten új Whirlpool 3-5-6f jakuzzi ellenáramoltatós medence jacuzzi

1 650 000

Ft

Feladás dátuma:

márc 26., 20:22
Üzleti

Tulajdonságok

Forma:
Egyéb

Állapot:
Új

Márka:
Egyéb
Típus:
Jakuzzi

Leírás

A új 3személyes Chill mely a kisebb ajtókon is bevihető(már előrendelhető) és a már jól bevált (raktáron lévő) sikeres 3-5-6 személyes jakuzzi és az új fejlesztésű ellenáramoltatós medence eladó.
Erős masszázshatás mely állítható is, mind irányuk mind pedig az erősségük is.
Az ellenáramoltatós 9 fokozatban állítható az áramlás erőssége.Nagy előnye ennek az hogy van rajta napozó ahonnan a már úszni tudó gyerekek tudnak ugrálni, (nem fejest)illetve a kisebb gyerekek a különböző mélységen lévő lépcsőkön tudnak pancsolni.Csak olyan javasolnék megvenni ami minimum 150cm magas
linkre kattintva Tiktok regisztráció, anélkül is láthatóak a videók.Itt láthatóak a jakuzzik teljesítményei és a szigetelés hatásfoka.

a 3személyes Whirlpool Bali jakuzzi működéséről:

https:/video/7262723594571058465?_r=1&_t=8fdLXyoT8Ea

a 6személyes Whirlpool Monte Carlo jakuzziról:

https:/video/685602203?_r=1&_t=8fdOPHDGafp

a 3 fekvős 3 ülős Whirlpool Marina jakuzziról:

https:/video/7278020423592283425?_r=1&_t=8fdR4P3k2Wv

a hőszigetelésről itt látni hogy a hó nincs olvadva se körülötte se a termotetőn.:

https:/video/7176924117973650694?_r=1&;;;;;_t=8fdQqMFFn2e

az ellenáramoltatós ami 9 módban állítható:

https:/video/7278213285969677601?_r=1&_t=8feICLaiO6D

A meghirdetett ár az új legkisebb 3személyes Chill jakuzzira vonatkozik.

Leendő vásárlóknak 1-2 jó tanács:
Olyan jakuzzit amiben csak 1db motor van és nagy betűkkel hirdetik hogy 1x két sebességes, az nem azt jelenti hogy két sebességben masszíroz, hanem azt, hogy egyik fokozatban a melegítéshez keringeti a vizet, míg a másik fokozatban fogja a vizet a fúvókákba nyomni a masszázsélményhez.Ezen oknál fogva a kettő funkció működése kizárt, nem lehetséges, minek okán a víz hamar ki fog ülni, mert vagy masszírozunk, vagy melegitjük a vizét a jakuzzinknak. Ezért az ilyen 1 motorral meghirdetett jakuzzikat nem javasolnám megvásárolni, mert nem lesz erős masszázsélmény, főleg ha 40-50 fúvókát szolgál ki, ráadásul masszírozó funkcióban nem fog működni a fűtése sem.
1db 3Le masszázsmotor normális erősségű masszázsélményt, max 30-33db fúvókán keresztül tudja nyújtani akkor, ha van hozzá még dúsító is .A mi általunk forgalmazott jakuzzikban külön van keringető motor még a legkisebb 3személyes Chull néven forgalmazottban is és minden masszázsmotorunk 2.2KW-os ami 3 LE-vel bíró masszázsmotorokkal vannak szerelve, valamint külön külön szabályozható dúsítók vannak ellátva, így garantált a megfelelő és szabályozható masszázs hatás.
A piacon hirdetnek 2Le masszázsmotorral szerelt jakuzzikat is, na azok aztán szinte a slagból kifolyó vízhozamot tudnak a fúvókákból produkálni.
Vízszint emelkedés:
Ha nincs megfelelő helye a jakuzzi belül a vízszint emelkedésének, akkor ki fog körbe a víz. Ez nagyon fontos szerintem, mi erre is figyeltük a kialakítása során a jakuzzinál.
Vízkezelés:
A jakuzzi vízét nem csak szűrni kell, hanem kezelni.
Ezt lehet vegyszerek vagy beépített ózon, nagy hatásfokú Uvc lámpával, illetve a vizlágyító, ami folyamatosan "kezeli" a vizet.
Beépített hangszóró:
Olyan hangszóró ami beépítve van az akril testbe, víz- Uv álló és még jól is szól, nem létezik!
Az oldalburkolatba elhelyezett hangszórókat mindekni fogja hallani, csak az nem aki a jakuzziba ül, mert a vízsugár masszírozó hangja elnyomja.
Ez ne legyen meghatárzó mert csalódás lesz.
A hordozható kis hangszórók simán megteszik ezt, oda tehető ahova szeretnék és még jól is szólnak.

Szlogenük a következő: Nálunk lehet nincs sütemény csilliárdos bemutatóterem, szép mosolygós lányok "kamu akciók" "ajándékok", számla nélküli vásárlás, valamint 2 milliós árengedmény, mert nálunk 2 millió Ft-ért már egy jakuzzit lehet megvásárolni, míg vannak olyan cégek akik annyi kedvezményt adnak(kérdem én akkor mennyit keresnek a jakuzzi)viszont ami nálunk van: árérték, megfelelő és szabályozható. masszázsélmény, probléma mentes vízkezelés és használhatóság.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146640992

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn