Készleten új Whirlpool 3-5-6F Wifis jakuzzi masszázsmedence jacuzzi

1 999 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Forma:
Egyéb

Állapot:
Új

Márka:
Egyéb
Típus:
Jakuzzi

Leírás

Árérték felszereltségében verhetetlen 2-3 fekvős, több ülős Wifis Whirlpool jakuzzi eladó.
Nálunk minden esetben min. 2 fekvő került kialakításra, de van 3fekvős is. Alapár az Uv-C ,WiFi,a megfelelő motorszám, kerigetősziv.,irányváltó,levegődúsítás, WPS keret. Van speciális futónk, amivel 95%-ban a helyére tesszük, nem szüks 8 segítő,mint másoknál.
Pár információ, ami fontos és a jakuzzi vásárlók nagy többségének nem tűnik fel, illetve nem tudja.:
1. Vízszint emelkedése.
Ha nincs megfelelő lehetősége a vízszint emelkedésének akkor, amikor már akár az 5-6szem is már 2-3 ember beülve annyira megnövekszik a vízszint, hogy ki fog folyni az oldalán, eláztatva a helyiséget. Ezt orvosolni úgy lehet, ha használat előtt leengedünk amit aztán a haszn. után pótolni kell, különben nem fog működni.Ha már alapból eléri a víz magassága a fejpána alját, akkor ott ez a jelenség a használat során elő fog fordulni, mivel nem lesz képes a jakuzzi a kiszorított víznek a térfogatnöv. felvenni.A neten rengeteg videón látni ezt ,amikor már majdnem kifolyik a víz ,pedig csak 1-2-3 fő ül a 3-5-6 személyesben. Nálunk minden jakuzzi úgy lett terv.,hogy ez a jelenség ne forduljon elő egyiknél sem.
2. Masszázserősség.
1db 3Le, 2.2Kw-os mzsmotor max 30-33 fúvókát tud ellátni vízhozamban úgy, hogy az akár brutális erősségű legyen.Főleg ha az adott rendszerben van még dúsító is, ami a víz szívóhat.kihasználva levegőt dúsít a vízsugárba, még intenzívebbé és szabályozhatóvá téve a masszázsélményt. Több fúvókaszám és a dúsító hiánya azt fogja eredményezni, hogy nem fog olyan mértékben masszírozni, ami ér is valamit, hanem csak mint egy hálózati víznyomást fog produkálni a fúvókák. A miénkben ezért minden esetben annyi masszázsmotor és dúsító van, hogy megfelelően erős legyen az élmény.Kérjen videót ,amin látni milyen erősséggel működnek a fúvókák
3. Az 1x 2seb. motor .
Ez nem azt jelenti, hogy a jakuzzi 2 seb. fokozatban tud masszírozni, hanem azt, hogy az egyik fordulaton (alacsony) a víz fűtéséhez keringet , míg a másik fokozaton a masszírozáshoz(magasabb ford) működik, ennek az a hátránya, mivel 1x nem tud masszírozni és keringetni, így 15perc után elkezd hűlni és fázni fogunk.Nálunk nem csak a 5-6személyes ,hanem még a 3 fős Bali jakuzziban is külön van a keringető és a 2db mmotor
4. Vízkezelés.
A jakuzzi vízét nem szűrni kell 24h, hanem kezelni.
Ennek egyik alapja a megfelelően működő ózonátor , Uv-C és az ipari lágyvízzel történő feltöl, valamint a beéptett vízlágyító, ami kiváltja a lágyvízzel történő feltöltést.Az mese, hogy pár ezer Ft-os vmin keresztül feltötött jakuzzi vize az lágy lesz, ugyanis max 5-7 nap múlva már megszűnik a feltöltés során átalakított hatása a víznek. Cégünk magát a vízlágyítót be is épiti a jakuzziba, ami folyamatosan meggátolja a vízet abban, hogy opálos/zavaros legyen.Az Esosoft vízlágytónk bizt azt, hogy ne legyen gond a jakuzzi vizének kezelése.Nálunk ózónátor, Uv-C lámpa , sőt a 6szem. 2db Uv-C van.
4.Hőszivattyú.
2 tipusú hősziv. lehet a jakuzzihoz kapni .
Az "olcsóbb" ezeket adják akciósan most nagy betűkkel hirdetve a jakuzzikhoz "ajándékba". Ez a hőszivattyú csakis a késő tavaszi, kora őszi időkben tud megfelelően működni, de 10 fok alatt már nem ,sőt a fagy miatt le kell szerelni, ami macerás stb.
Léteznek már olyan jól bevált is, amik a -10fokban is produkálni tudják megfelelő meleg víz előállítást.
5. Akciós jakuzzik
Nem létezik olyan hogy 3700.000Ft helyett most 3250.000Ft !Sosem kerültek annyiba , ez egy amolyan vevőmegfogó kábítás,sőt milliókkal sem árazzák le.Kérem has. össze méretben, tudásban, kialakításban a jakuzzikat és mindenképpen kérjen tőlünk is technikai leírást, ajánlatot. Amire kérem figyelni a 6szem jakuzzi nem ua mint 5szem.! Autóban is van 5-6-7 ülésés és nem ua az ára.
Ha az elküldött ajánlatunknál tud kedvezőbb áron, azonos fekvő és ülőhellyel, felszer valamint tudással rendelkező jakuzzit, akkor mi az ott kapott árhoz képest kedvezőbben adjuk el.Itt jegyezném meg, hogy ilyenre 2008-óta még nem volt példa.
Köszönöm ,hogy elolvasta! Bármi kérdése van ,kérem keressen.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 135862087

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Üzleti

Utoljára aktív: 6 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn