Karaoke K2 mini Bluetooth Hordozható hangszóró mikrofonnal gyerekeknek

4 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
hangfal

Márka:
Egyéb

Leírás

A termék itt rendelhető:



Kristálytiszta hang és végtelen szórakozás - Tapasztalja meg a kiváló minőségű hangzást fejlett audio-illesztőprogramunkkal és digitális jelprocesszorunkkal. Az 5 hangváltó effektus további szórakoztató réteget ad gyermeke énekléséhez, így minden pillanatot még élvezetesebbé tesz.
Többfunkciós karaokegép A TWS technológiával rendelkező Bluetooth 5.0 azonnali párosítást, stabil kapcsolatot és lenyűgöző, 50 láb hatótávolságot biztosít akadályok nélkül. Tökéletes bulikra, összejövetelekre!
Light Up the Party Hagyja, hogy gyermeke belső csillaga ragyogjon a diszkófényekkel, amelyek magával ragadó és dinamikus karaoke élményt nyújtanak. A független világítás gomb könnyű vezérlést és végtelen szórakozást tesz lehetővé órákon át.
Kompakt és felhasználóbarát Mini méretű karaokegépünket könnyű szállítani, így gyermeke bárhová magával viheti zenéjét. Könnyedén válthat az üzemmódok között, és könnyedén beállíthatja a mikrofont, a visszhangot és a zene hangerejét.
Tökéletes ajándék minden alkalomra Karaoke gépünk élénk színű kialakítása és gyönyörű csomagolása fantasztikus ajándékot nyújt minden korosztály számára. Tökéletes születésnapra, karácsonyra, húsvétra, halloweenre, hálaadásra, Valentin-napra vagy bármilyen más ünnepre.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146488629

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn