Judy Hindley: Így működik a tested

8 490

Ft

Feladás dátuma:

ápr 2., 15:50

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Ismeretterjesztő

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Személyesen Budapesten vehető át, elsősorban a Nyugatinál (heti három munkanapon, munkaidőben), vagy az Örs vezér terénél / a 16. kerületben.

Tested sok tekintetben olyan, mint egy csodálatos gépezet, amely műveletek százait képes elvégezni. Hogy bemutathassuk, hogyan oldja meg tested gépezete a legfontosabb feladatokat, jó néhányféle gépet kellett feltalálnunk. Gépeink nem kapcsolódnak egymáshoz. Mindegyik különálló, és csak néhányat tud elvégezni tested nagyszámú feladataiból. Evőgépünk például azt mutatja be, mi történik az étellel, miután lenyelted. Rágógépünk szemlélteti a fogak munkáját. Légzőgépünk azt mutatja meg, hogyan dolgoznak a bordák, amint egy különleges izom segítségével a légzést biztosítják. megalkottunk egy gépembert is, hogy bemutathassuk, hogyan hozzák mozgásba más izmok a csontjaidat.
Néhány dologban a valódi gépek sokkal jobbak a testnél. A számítógépek gyorsabban számolnak. A daruk nehezebb súlyokat tudnak megemelni. Az autók fürgébben közlekednek. Ám tested olyan tökéletes egységet alkot, hogy számtalan művelet elvégzésére képes ráadásul több munkafolyamatot is elvégezhet egyszerre.
Egyetlen tudósnak sem sikerült eddig megalkotni olyan egyszerű és könnyű gépezetet, amely akár a felét el tudná végezni annak, amit az emberi test tud. Nincs olyan gép, melynek új ötletei támadnak, tréfálkozik, megváltoztatja véleményét vagy kisbabát szül.

Móra Kiadó, 1981
48 oldal
ISBN: 9631123162

A borító kisebb hibáit fotóztam. Belseje szakadás- és firkamentes!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146781663

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn