Józan Zoltán Könyv Kollekció 4 db könyv egybe

16 900

Ft

Feladás dátuma:

máj 15., 14:09

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Történelmi

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Józan Zoltán Könyv Kollekció

Józan Zoltán - A rock and roll kitaszítottjai
Józan Zoltán - A Southall "dosszié"
Józan Zoltán - Győzelem vagy Valhalla
Józan Zoltán - Józan Zoltán - Nem én vagyok extrém - Az Archívum zenekar története

Józan Zoltán - A rock and roll kitaszítottjai
A Skrewdriver a világ leghíresebb, legkedveltebb és bizonyos körökben leggyűlöltebb R.A.C. zenekara volt, ez a régvárt könyv végre magyarul mutatja be Ian Stuart életét és együttesének történetét, anekdotákkal, sztorikkal fűszerezve, rengeteg képpel illusztrálva. A könyv betekintést nyújt Anglia skinhead-színterének belső történéseibe is, amit magyar nyelven még senki sem taglalt ilyen részletességgel. Hiánypótló mű!

Józan Zoltán - A tegnapi hősök - The 4-Skins
A The 4-Skins a zenetörténet első ismert és elismert, egyben a műfajt a mai napig meghatározó Oi! zenekara. Kor- és sorstársaihoz hasonlóan megannyi viszontagságot és nehézséget tudhatnak maguk mögött, ám ezzel együtt, vagy épp ennek ellenére ugyanennyi sikert, népszerűséget és elismerést is. Megalkuvást nem ismerve, a rájuk nehezedő nyomás és teher ellenére rendíthetetlenül őrizték és vitték tovább azt a lángot, melyet a 70-es évek etnikai feszültségekkel teli Angliájában lángra lobbantottak. E könyv betekintést nyújt a banda fordulatokkal tarkított sorstörténetébe, tisztába téve néhány pontatlanságot, rávilágítva egynémely homályos részletre.

Józan Zoltán - Győzelem vagy valhalla
A Valhalla kis hazánk egyik, ha nem a legtöbb viszontagságot megélt NS skinhead zenekara. Életútja kezdeti szárnypróbálgatásokkal, tagcserékkel, perbe fogással, feloszlással, újjáalakulással és megannyi megpróbáltatással van kikövezve, de mindezen nehézségek ellenére, a közel negyed évszázadnyi működés alatt számtalan derűs, szívet-lelket melengető, feledhetetlen élménnyel örvendeztette meg közönségét, önmagát, sőt, sok esetben még az ellene áskálódókat is. A Valhalla története sikertörténet. Küldetéstudattól vezérelve alakult, küldetését a megpróbáltatások és a gáncsoskodók dacára végrehajtotta, végül a stafétát a következő generációnak átadva állt rá jól megérdemelt pihenőpályájára. Ez a könyv méltó lezárása ennek a sikertörténetnek. Fejezeteiben felelevenednek ma már legendásnak számító koncertek, anekdoták, beszámolók, helyet kapnak lapjain szívszorító történetek, de például lehull benne a lepel egy-két, a magyar skinhead körökben ?etalonnak? számító személyről, megmutatva valódi arcukat, bemutatva valódi énjüket. A mai, internet-vezérelt világunkban egy valódi könyv megjelenése mindig is üde színfolt, pláne, ha ez a könyv az ezredforduló egyik leghitelesebb zenekara, a Valhalla történetét hivatott bemutatni.

Józan Zoltán - Nem én vagyok extrém
"Nem én vagyok extrém."
2017-ben lett 25 éves Magyarország első számú NS rockzenekara, az Archívum. Eme jeles évforduló apropóján látott napvilágot ez a könyv, mely hitelesen és részletekbe menően mutatja be a banda teljes történetét a kezdetektől napjainkig. Kiváló történetek -vidámak és szomorúak egyaránt-, megannyi korabeli fotóval illusztrálva adnak teljes képet e nagyszerű zenekar életútjáról.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147781612

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn