Joyce Carol Oates: Bellefleur 1,2

900

Ft

Feladás dátuma:

ápr 21., 14:11

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Próza

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Joyce Carol Oates: Bellefleur 1,2
(Árkádia 1986)

Bellefleur: Egy kastély, amely már kívülről, szemlélve is meghökkentő, hiszen számtalan falával, tornyával, tornyocskájával és minaretjével úgy fest, "mintha lázálomban tervezték volna, amikor a képzelete túlszökken önmagán, és egyre lázasabb és mohóbb lesz..." egy kastély, amelyben fennállásának 130 éve alatt egymást érik a furcsábbnál furcsább események: valaki bezárkózik egy szobába, és nyomtalanul eltűnik; valaki lemegy a pincébe, és többé nem kerül elő; egy óra visszafelé jár; egy tükör néha nem egészen tükörképet mutat... de mindez nem is olyan meglepő, hiszen itt élők és holtak "élnek" egy fedél alatt.
Bellefleur: Egy család, az újvilágba áttelepült XVIII. századi francia arisztokrata, Jean-Pierre Bellefleur leszármazottai. Egy család, amelyben gyakoriak a végzetesen szerencsétlen frigyek. Gyakoriak az "érdekes halálesetek". Egy család, amelynek tagjai a pénz, a hatalom, a politikai karrier, a lovak, az autók, a kártya, az ital, a vadászat, a fogadások, a bosszú megszállottal van köztük gyilkos és költő, szent életű aszkéta és gyerek-zseni. Mások és mégis hasonlók. Összeköti őket a Bellefleur-vér. A Bellefleur-bosszú. A bellefleur-átok.
Bellefleur: A kiváló amerikai írónő, Joyce Caros Oates "családregénye". A Márquez Száz év magány-a által ihletett nagyszabású művel a népszerű szerző új oldaláról mutatkozik be magyar olvasóinak.

2 db könyv: 900 Ft
Személyes átvétel
(Tekintse meg a többi hirdetésemet is!)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147232738

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn