John Haywood - A rómaiak

1 200

Ft

Feladás dátuma:

ápr 28., 08:46
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Szórakoztató irodalom

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

John Haywood - A rómaiak

A régmúlt nagy civilizációi mindmáig lenyűgöznek bennünket látványos teljesítményeikkel. Eszméik, mítoszaik, műtárgyaik, építészetük és irodalmuk az évezredek távolából is elképesztő frissességgel és aktualitással szólnak hozzánk. E könyv történelmi összefüggésekkel a háttérben mozgalmas és átfogó portrét fest ezekről az eredményekről, miközben megismerhetjük az ősi Mezopotámia, Egyiptom, Görögország, Róma, India, Kína és a Kolumbusz előtti Amerika magával ragadó történetét.
Az Ősi birodalmak sokrétűen mutatja be e magasan fejlett és lenyűgöző társadalmak szellemi, kulturális, technológiai és művészi újításait. A tematikusan szerkesztett szöveg felhasználja az ősi világról a legújabb kutatások fényében szerzett ismereteket és bizonyítékokat. Részletesen olvashatunk az ősi kultúrák szimbólumairól, szent szövegeiről vallási szertartásairól, isteneiről és istennőiről, a kozmoszról formált képükről és szent helyeikről a dicsőséges piramisoktól és a Parthenontól kezdve a fenségesen tornyosuló Machu Picchuig; Róma alapításáról a mai Kína alapjaiig vagy a civilizált élet i. e. 350 táján Sumerban kezdődő ébredezésétől az inkák és az aztékok 16-17. századi véres kimúlásáig.
A könyv tíz fejezetében a világtörténelem legjelentősebb és legnagyobb hatású birodalmainak bemutatását térképek, időrendek, dinasztiák és érdekességek, többek közt a sírrablókról vagy a hieroglifákról szóló leírások teszik teljessé.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147398742

Kapcsolatfelvétel


Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn