Jégmezők gyermeke / Az utca ahol élünk / Egyes számú célpont / Veszély

400

Ft

Feladás dátuma:

máj 7., 14:21

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Kalandregény

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Reader's Digest Kiadó Kft., kiadás éve: 2003., fűzött keménykötés, 543 oldal
Sorozatcím: Reader's Digest - Válogatott könyvek
Tökéletes állapotú könyv
Újpesten személyesen átvehető, vagy előre utalás után postázom, de bármit megbeszélhetünk.

Jégmezők gyermeke
Jo Harper, az egyik befolyásos angol napilap népszerű újságírónője beleszeret a nála jóval idősebb Doug Marshall régészbe, aki egészen fiatal kora óta megszállottan kutat az 1847-ben az Északi-sarkvidéken eltűnt Franklin-expedíció után. Egy megdöbbentő baleset után Jo és kisfia a túlélésért küzd a kórházban, és sorsuk alakulása ijesztően emlékeztet Sir John Franklin és emberei viszontagságaira. Lélegzetelállító történet hitről, kitartásról és bátorságról.

Egyes számú célpont
Den Donovan, a londoni rendőrség Egyes Számú Célpontja egy lépésre van attól, hogy nyélbe üssön egy páratlanul jövedelmező kábítószerüzletet, magánélete azonban hirtelen darabokra hullik. Hűtlen felesége eltűnik, kisfiának elege lesz belőle, kolumbiai drogkereskedők veszik üldözőbe, mivel azt feltételezik, hogy átverte őket. Den sorsa látszólag megpecsételődött, és a kérdés az, hogy létezik-e mégis kiút London leghírhedtebb bűnözője számára.

Veszélyes kanyar
Miles Ryan és kisfia, Jonah két éve gyászolja a fiatalon elhunyt feleséget és anyát, Missyt, aki cserbenhagyásos gázolás áldozata lett. Amikor a nagyvárosból érkezett tanítónő, Sarah Andrews felbukkan az életükben, Miles szép lassan magára talál, és a hétéves Jonah-t ismét jókedvűnek látja. Ám a sors újabb fájdalmas fordulatot tartogat, amely addigi boldogságuk útját állja. Miles Ryan seriffhelyettesnek élete legnagyobb kihívásával kell szembenéznie.

Az utca, ahol élünk
Emily Graham nyugalmát teljesen feldúlja, amikor két nő holttestére bukkannak aznap vásárolt Spring Lake-i háza kertjében. A két fiatal áldozat földi maradványait több mint száz év különbséggel temették oda. Miközben Emily lázasan próbál kapcsolatot találni múlt és jelen között, kíváncsiságával rendkívüli módon felzaklat valakit a közvetlen környezetében, és ezzel saját életét is kockáztatja. Mesterien megírt, hátborzongató krimi.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147602047

Kapcsolatfelvétel


Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn