Irvine Welsh: Ragasztó (új pld.)

6 500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 18., 21:03
Szállítással is kérheted

Leírás

Irvine Welsh: Ragasztó (új pld.)

A Ragasztó négy edinburgh-i fiú évtizedeken át tartó barátságának története. A városszéli lakótelepeken nevelkedő főszereplők a lányok körében megmagyarázhatatlanul népszerű tuskó, Terry, a fegyelmezett sportember, Billy, az elmélkedő zenerajongó, Carl és a jóindulatú, de súlyos megfelelési kényszerrel küzdő Gally mind máshogy képzelik el az életüket, és ahogy telik az idő, el is távolodnak egymástól, de az együtt megélt élmények és a közös titkok örökre összekötik őket.
A könyv a hetvenes évektől egészen az új évszázadig a punktól a technóig, a speedtől az ecstasyig követi a jellegzetes welshi alakok obszcén anekdotákkal és lesújtó tragédiákkal teli sorsát. Közben pedig kirajzolódik az is, miért tartja össze őket minden ellentét és különbözőség dacára is a barátság, amit a lakótelep, az iskola és a tőlük való szabadulás vágya kovácsolt, és a lojalitás, amit az utcai erkölcs diktál: állj ki a haverjaidért, soha ne emelj kezet nőkre, és ami a legfontosabb, ne köpj be senkit.

olvasatlan pld.

Átvehető személyesen Budapesten a belvárosban. Előre utalás után választhatóak az alábbi lehetőségek: Foxpost vagy MPL csomagautomata, Packeta átvevőhely. Utánvételi lehetőség a Jófogás Háztól-házig GLS szolgáltatásával.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147169715

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn