Irigység/Késedelem nélkül/Szerelem első lépésre/Vadászidény

500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Romantikus

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Reader's Digest Kiadó Kft., Kiadás éve: 2003, fűzött keménykötés, 543 oldal
Szerzők: Sandra Brown, Lee Child, Jeanne Ray, C. J. Box
Újpesten személyesen átvehető, vagy előre utalás után postázom, de bármit megbeszélhetünk.

Irigység
A világtól elvonultan élő szerző álnéven küldi el kéziratát az egyik tekintélyes manhattani kiadónak. A csinos és éles eszű könyvszerkesztőnek, Maris Matherly-Roednek mégis sikerül a férfi nyomára bukkannia egy kis szigeten, nem messze Georgia állam partjaitól, ám hamarosan kénytelen rádöbbenni, hogy a rejtélyes és érzéketlen író sokat ígérő története jóval többről szól, mint valaha gondolta.

Késedelem nélkül
Az Egyesült Államok nemrég megválasztott alelnöke névtelenül érkező életveszélyes fenyegetést kap, ezért a biztonsági szolgálatokat teljes készültségbe helyezik. Igyekeznek áttörhetetlenné tenni a védőfalat, egyúttal kideríteni, ki akarja holtan látni Brook Armstrongot, ezért a szívósságáról, becsületességéről és kötélidegeiről ismert szabadúszó nyomozóhoz, Jack Reacherhez fordulnak.

Szerelem első lépésre
A negyvenkét éve boldog házasságban élő Caroline és Tom Mcswain családjában egyszer csak minden a szerelem és a párkapcsolatok körül forog. Van, aki közelgő házasságát tervezi, ám akad olyan is, akit nemrég hagyott ott a társa. A Júlia és Rómeó virágai című regény szerzőjének keserédes története a szerelem gyakran mulattató és kiszámíthatatlan útjairól mesél.

Vadászidény
Amikor a fiatal Joe Pickettet kinevezik vadőrnek Wyoming állam egyik megyéjében, többek között felesküszik rá, hogy mindenáron megvédi az állam veszélyeztetett állatvilágát. A munkaszerződésében azonban nem szerepel, hogy szükség esetén veszedelmes gyilkos kézre kerítésében is részt kell vennie. A Sziklás-hegységben játszódó krimi lebilincselően izgalmas olvasmányt ígér.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146429621

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn