Hosszú ujjú női póló, S méret, Green mango, 100% pamut

450

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Szín:
színes, mintás

Típus:
hosszú ujjú, elegáns/alkalmi, utcai/casual

Méret:
S

Márka:
Egyéb

Leírás

A képen Green Mango márkájú, 100 % pamutból készített, fekete alapon apró fehér virág mintás hosszú ujjú női póló látható, S méret. Fél mellszélesség lefektetve mérve 41 cm, hossza hátközépen 56 cm, ujja hossz vállcsúcstól 57 cm, karcsúsított fazon, az anyag sztreccs hatású, nyaka selyemmel szegett.
A póló hibátlan darab, sehol nem sérült vagy foltos, nincs rajta fonal vagy varratszakadás, újszerűnek mondható. Tisztára mosva kínálom eladásra, elsősorban fiataloknak ajánlom.
Találkozási pont /vasárnap és ünnepnap kivételével/ lehet az V.ker. /Astoria/ vagy a XII.ker. /MOM pláza, ott próba lehetőség is van/ és ezek vonzáskörzete, valamint csak a 2.4. metró vonala. Kérésre előreutalással postázom, nem szabványos ajánlott levélként is feladható -ez olcsóbb, de lehet foxpost vagy posta csomagautomata, postapont postán maradón olcsóbb, mint a csomag. Borítékban sima postával a legolcsóbb.
Telefonszámom publikus, ha a telefonszám mutatására kattint jobb oldalon, előhívható és felhívhat vagy SMS-t írhat, gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet velem.
Ha van kedve, nézze meg a többi hirdetésemet, kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt találhat játékokat, felnőtteknek használati tárgyakat és minden korosztálynak jó minőségű ruhaneműt is nagyon kedvező áron.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146129431

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn