Hello Kitty repülőgép, ceruzaelem forgatja a propellert, működik

590

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

márc 28., 18:13

Leírás

A képen látható rózsaszín kisrepülő 6, 5x16, 5x9 cm /szé, ho, va/ méretű.1 darab 1, 5 V-os ceruzaelemmel működik, a függőleges rész elején lévő fehér gomb megnyomásakor forog a propeller. Aljához zsinórral cukortartó van erősítve. A játék hibátlan, sehol nincs karcolás vagy lepattant rész, a szerkezet jól működik benne, tiszta. Nem új, de újszerűnek mondható.
Találkozási pont /vasár és ünnepnap kivételével/ lehet az V.ker. /Astoria/, a 2-es és a 4-es metrók vonalán és a XII. ker. /MOM Pláza/ és ezek vonzáskörzetében.
Telefonszámom publikus, ha a telefonszám mutatására kattint jobb oldalon, előhívható és felhívhat vagy SMS-t írhat, gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet velem.
Kérésre csak előreutalással postázom, lehet foxpost, vagy posta csomagautomata, postapont, postán maradón ajánlott küldeményként olcsóbban feladható, mint a csomag.
Ha van kedve, nézze meg a többi hirdetésemet, kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt találhat játékokat, felnőtteknek használati tárgyakat és minden korosztálynak jó minőségű ruhaneműt is nagyon kedvező áron.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145209808

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn