Heather Graham: A kékkabátos

700

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Romantikus

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Személyes átvétel bármelyik négyes vagy kettes metró megállóban. Postázom is, utalás után. Csomag házhoz, Postán átvehető csomag, MPL, Foxpost, Packeta automatakba is.

A viking asszonya szerzőjének csodálatos tehetséggel megírt, rendkívül izgalmas szerelmi története az amerikai polgárháború idején.
A lány lázadó természete szembeszállt a jenki férfi lelkével. Bőre selymes és bársonyos tapintású, szeme smaragdzöld, napszítta tincsei lágyan omlanak vállára. Kierman Miller akarata ellenére ment hozzá Anthonyhoz, de szíve másért égett
Teljes szívéből gyűlölte Jesse Cameront. De most, hogy özvegy, az ellenség újra a nyomában van, fegyvere szenvedély, mellyel szíve jéghideg páncélját igyekszik áttörni.
Az áruló férfi érintése lángra lobbantja a féktelen vad vágyat. A férfi utánozhatatlan déli eleganciával viselte az északiak egyenruháját, mint aki hű zászlajához, és megtagadja lázadó múltját. S bár a háború kiirtja belőle ezeket az érzéseket, mégis abban a gyönyörű nőben találja meg igazi ellenfelét, aki árulónak bélyegzi, s akit meg kell szereznie.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146668425

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn