Gyerek íróasztal Mayer Profi 3" eladó

70 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 20., 09:14
Szállítással is kérheted

Leírás

Kitűnő állapotú, minőségi Mayer Profi 3" gyerekkel együtt növő íróasztal iskolásoknak - eladó! A képeken látható széket hozzá adom!

Tulajdonságok:
Profi 3 32P311 juhar íróasztal, piros kiegészítőkkel
Középső nyitható asztallap színe: Juhar
Oldalsó fixlapok színe: Piros
Műanyag kiegészítők: piros
Lábszín: szürke

A gyártó leírása szerint:
"állítható a magassága (57-75cm között, vagyis 113-185cm közötti testmagassághoz megfelelő), az asztal lábán található 2db fogantyú, ezeket kell kihúzni, így a magasság könnyen állítható. Egy, az asztal lábán található ábra segítségével kiválaszthatjuk a megfelelő méretet (a belső lábon lyukak vannak) és a fogantyú visszahelyezésével rögzíthetjük a kívánt méretet. Ezt annyiszor változtathatjuk, amennyiszer csak akarjuk, viszont legalább 2 ember kell hozzá (egy fogja az asztallapot, a másik kezeli a fogantyút) az asztal középső lapja dönthető (egy kényelmes fogantyú segítségével, több fokozatba állítható, de teljesen síkba le is hajtható). Fokozatok: 0°; 3,4°; 5,3°; 7,1°; 8,8°; 10,5 °; 13,4°-nál már vissza tudjuk fektetni vízszintesbe. Ez nagyon praktikus, mert ennek segítségével könnyebben, szebben tudnak a gyerekek írni. Nagyon biztonságos ez a funkció, mivel a megemelt lapnak van oldala, így még a kisebb gyerekek sem tudják a kezüket megsérteni vele. a döntött asztallap előnyeiről itt olvashat
az asztallap két szélén fix lapok találhatók, ahova könyvet, füzetet, írószereket, vagy akár lámpát helyezhetünk, és amikor a középső részt megdöntjük, a fix részen található tárgyak nem csúsznak le.
Az asztallap anyaga MDF lap, a szélei lekerekítettek és szürke /fehér ABS élzárással készülnek. Ez egy strapabíró konstrukció, garantáltan nem fog pár év múlva a ragasztás elválni.
az asztal váza masszív fém, ezüst színben, az állító karok és a műanyag takarók, kihúzható fiók található az asztallap alatt, melyben műanyag kis rekeszek segítik a könnyebb pakolást táskatartó kampóval
az asztallábak végén szintező lábak találhatóak, hogy az asztal teljesen stabilan álljon a földön. Egyenetlen talaj esetén ezt a ki-, illetve betekerve tudjuk az asztalt teljesen vízszintesbe állítani."

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147204545

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn