Gorenje D16M párátlanító, páramentesítő

50 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 12., 11:03
Szállítással is kérheted

Leírás

Eladó 2024 januárjában vásárolt Gorenje páramentesítő költözés miatt. Újszerű állapot (számlája és doboza is megvan). Csendes és hatékony működés jellemzi. A Smartdry funkcióval nagyon hamar megszáradnak a ruhák. Könnyen kezelhető beállítások, kényelmesen üríthető a víztartály. Nagyon jól teszi a dolgát, minőségi termék. Maximum 44nm-es szobába ajánlott.

szélessége: 350 mm
magassága: 510 mm
mélysége: 245 mm
tömeg: 14 kg

"Az elektronikus vezérléssel három mód közül választhatsz: Smartdry, folyamatos párátlanítás és Smart Dehumidifying okos párátlanítás. Beállíthatod az időzítőt legfeljebb 24 órára, és három ventilátor sebesség közül választhatsz. A le és fel gombokkal beállíthatod a páratartalom szintjét 35%-os és 85%-os relatív páratartalom között.A beállítások jól láthatóak a LED kijelzőn.

Négy görgő teszi lehetővé az egyszerű szállítást és hordozhatóságot, amiben sokat segítenek a páramentesítő két oldalán található fogantyúk. Ideális mindazok számára, akik szeretnék a páramentesítőt szabadon mozgatni - igaz, a rendkívül csendes működésnek hála észre sem veszed, hogy a szobában van.

A páramentesítőt használhatod a ruhák szárítására is. Egyszerűen helyezd a készüléket abba a helyiségbe, ahol a ruhákat teregeted. Válaszd ki a Smartdry funkciót, és a nagy sebességű ventilátor pillanatok alatt megszárítja a ruhákat. A ruhák puhák lesznek, és nem durvák vagy merevek, mint a hőforráson történő szárításkor. A teljesítmény a szoba tényleges páratartalmához és hőmérsékletéhez igazodik. A funkció maximális működési ideje 10 óra."

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147010998

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn