Gonge nagy tölcsér, egyensúlyozó tölcsér, fejlesztő játék

10 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 25., 10:53

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
Egyéb

Leírás

Eladó a képen látható arany színű Gonge egyensúlyozó tölcsér.
Használatból eredő karcok vannak rajta.
Nem postázom. Személyesen megtekinteni és átvenni Budapest, XXI. kerületben lehet.

Leírás:
A forgó, egyensúlyozó tölcsér számos területre fejlesztő hatással bír, így a kisebbek számára is egy hasznos eszköz lehet.
Az arany színű, műanyagból készült forgó anyagának köszönhetően kimondottan könnyen tisztítható, lekerekített szélei biztonságossá teszik a használatát. Félköríves kialakítása teszi lehetővé a ringatást és forgást, magasított oldalai védelmet nyújtanak.
A tölcsér fent marad a víz felszínén, így kishajóként is használható. (Felnőtt felügyelet mellet!)

Termék mérete: 44 cm
Átmérője: 80 cm
Terhelhetősége: 100 kg
3-10 éves kor között ajánljuk.
Anyaga: műanyag

"Mit fejleszt: egyensúlyérzék, auditív észlelés, emlékezet.

Kiemelten ajánljuk: mindenkinek!

Ezzel az eszközzel pótolhatjuk azokat az egyensúlyi ingereket, amiket a gyermek csecsemőkorában nem kapott meg, vagy nem annyit, amennyire szüksége volt. Sosem késő elkezdeni használni, még felső tagozatban is sokat segíthetünk vele.

Forgatások:

Űrhajó: a gyerkőc törökülésben ül a tölcsérben, két kezével kapaszkodik, popsija a mélyedésben, feje is hátradöntve. Így stabil helyzetben marad, nem csúszkál /hacsak nem szándékosan/. Két kezünkkel forgatjuk a tölcsért, a nebuló egy forgó űrhajóban érezheti magát. Közben mondókázzunk is, nagyon szeretik! /Még az ötödikeseim is kikövetelik./

Forgóajtó: a függőleges forgástengely mentén pörgetünk.

Centrifuga: a gyermek a stabil helyzetben ül a tölcsérben. Óvatosan fordítsuk úgy, hogy a feje legyen lent, majd úgy forgassuk csúsztatva egy-egy nagy lendítéssel, hogy mindvégig lent is marad a buksija. /Ezt a pörgetést csak ott alkalmazzuk, ahol tényleg nagyon kimaradtak az egyensúlyi ingerek onnan fogjuk tudni, hogy a csemete fülig érő szájjal vigyorog e villámgyors forgatásnál./

Öblítés: ha elbírjuk, fogjuk meg két szélén a tölcsért, s billentsük úgy, hogy csak a csúcsa érintkezik a talajjal. Finoman rázogassuk, mint amikor salátát mosunk.

""Kishajó"": ha gyermekünk valami különlegesre vágyik, akkor vigyük magunkkal a strandra vagy nyaralásra, hiszen a tölcsér fennmarad a vízen és kishajóként is funkcionál. Fontos, hogy a forgatások folyamatosak legyenek, s ne túl lassúak. Ezért mérjük fel, hogy kényelmesen elbírjuk-e, ha nehezebb gyermeket ültetünk bele, a gyakorlatok nem derékkímélőek.

Fontos, hogy a forgatások folyamatosak legyenek, s ne túl lassúak. Ezért mérjük fel, hogy kényelmesen elbírjuk-e, ha nehezebb gyermeket ültetünk bele, a gyakorlatok nem derékkímélőek.Terhelhetősége: 100kg"

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147336425

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn