God of War III PS3

2 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Konzol

Leírás

A God of War III-ban Kratos mészárlást és pusztítást zúdít az őt és az egész ókori görög világot eláruló istenekre. Halálos, dupla láncú pengéivel felfegyverkezve Kratos a mitológia legsötétebb teremtményeivel száll szembe, miközben bonyolult rejtvényeket old meg könyörtelen küldetése során, hogy elpusztítsa Olümposzt és magát a hatalmas Zeuszt.

A játék főbb jellemzői

Légy tanúja a Playstation 3 erejének, ahogy Kratos kegyetlenül átvág az Olümposz hatalmas seregén - kentaur tábornokai kegyetlen élőhalott katonák hullámáról hullámra vezénylik.

A God of War III epikus léptéke a franchise-ban eddig nem látott magasságokba emelkedik - Kratosnak nem csak az Olümposz csúcsát kell megmásznia, hogy bosszút álljon, de mindezt úgy kell megtennie, hogy egy olyan titán hátán navigál, amely a Szabadságszobrot is képes lenne tenyerén összezúzni.

A görög legendák teremtményei már nem csak arra szolgálnak, hogy Kratos kifejezze erőszakos indulatát - Kratos meglovagolhatja őket, fájdalmukat vak dühbe forgatva, arra használva őket, hogy szakadékokon keljen át, titkokat tárjon fel, és elpusztítson mindent és mindenkit, ami az útjába áll.

Ahogy Kratos tovább halad a bosszú útján, olyan új halálos fegyvereket fedez fel, mint a Cestus, a pusztító erejű, hatalmas fémkesztyű, és a háború más brutális eszközei, amelyekkel olyan kegyetlen új technikákat tanulhat meg, mint az ellenséggel való megragadás és a robbanékony, faltól földig ható támadások indítása.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145928702

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn