Globus Premium 400 TENS/EMS/MCR készülék 4 csatornás 24 hónap garanci

company_logo

155 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Gyógyászati segédeszközök

Leírás

A csomag tartalma: 1x Premium 400 készülék, 4x színes stimuláló kábel, 2x kábel mikroáramú kezeléshez, 4x 50x50mm és 4x 50x90mm TENS elektróda, 1x akkutöltő, 1x hordtáska

Orvostechnikai eszköz. A Premium 400 egy magas tudásszintű, 4 csatornás, multifunkciós elektroterápiás készülék. Főképp amatőr sportolók, masszőrök, edzők számára ajánljuk.

Speciális felkészülést támogató, sérüléskezelő és megelőző programokat biztosít futás, sífutás, küzdősportok, tenisz, labdarúgás, kerékpározás sportágakhoz.

Ideális alakformálás támogatásához és szépségápolási kezelésekhez.

A készülék magyar nyelvű menürendszerrel és magyar nyelvű használati útmutatóval rendelkezik, használata rendkívül egyszerű és áttekinthető.

Általában az izomstimulációról (EMS)
Az izomstimuláció segítségével egyetlen vagy néhány izmot, izomcsoportot lehet kezelni. A kezelés úgy történik, hogy az elektródákat az izomrostok lefutásával párhuzamosan az izomra ragasztjuk.

A készülék által leadott impulzus kiváltja az izmok összehúzódását. Az impulzus csak elindítja az összehúzódást, maga az izom természetes módon húzódik össze. A természetes stimuláció azonban mindig "szabályozott", az agy csak bizonyos számú rost igénybevételét "engedélyezi" a mozdulathoz. Stimulációval ezt a korlátot "megkerülöd", így sokkal tisztább és erőteljesebb összehúzódás váltható ki. Ezért a stimuláció erőteljesebben hat a kezelt izomra, mint az edzés. Természetesen csak a kezelt izomra, így teljesen másra való, mint a tréning, azaz nem helyettesítő, hanem kiegészítő módszer!

Az impulzus frekvenciája, alakja és tartama függvényében más a kezelés hatása: ellazul, javul a vérellátása, erősödik, vastagszik az izomrost, nő az teljes izomerő.

Az izomstimuláció fő alkalmazási területei a sportban

Bemelegítés - sérülékeny sportolók számára alapvetően fontos. A stimuláció felkészíti az izmot a terhelésre. Fokozza a keringését, felmelegíti és ellazítja az izmokat, szalagokat és inakat - sérülésmegelőzés!
Kapillarizáció - izom vérellátás javítása, a kapillárishálózat növekedésének serkentése
Izomregeneráció gyorsítása (edzés után 2 órán belül végezve a tejsav, CK és egyéb metabolitok 45-50%-át kiüríti, jelentősen rövidíti a regenerációhoz szükséges időt)
Merev izmok lazítása - a terhelést követő vagy sérülés miatti reflexes izommerevséget oldja
Csökkenti az izomfájdalmat sérülés után és serkenti a gyógyulást
Sérülés vagy műtét miatti inaktivitás esetén megakadályozza az izomerő csökkenést (a kényszerűen nem használt izom gyorsan elveszíti erejét - 1-2 hét alatt elveszik az, amit a felkészülés hónapjaival megszereztél - izomstimulációval ezt megakadályozhatod).
Nem terheli az ízületet, így ízületi gyulladás/műtét után is azonnal alkalmazható és megakadályozzat az izomerő elvesztését
Időhiányban szenvedőknek kiegészítő izomkezelést tesz lehetővé a legfontosabb izmokon (pl. kerékpárosnak a quadricepsz a legfontosabb, ami pl,. irodában ülve is tréningezhető stimulátorral!)
Egy hagyományosan nem megfelelően fejlődő izomra koncentrálható a fejlesztés.
Olyan fejlesztési többletet biztosít, amit hagyományos tréninggel csak korlátozottan tudsz: izomrost specifikus kezelés!
Premium 400 programjai
44 speciális fejlesztő program futás, sífutás, küzdősportok, tenisz, labdarúgás, kerékpározás sportágakhoz.
53 Sport (izomsrost specifikus képességek fejlesztése, izomregeneráció, kapillarizáció, bemelegítés)
58 fitnesz (alakformálás, szálkásítás, általános fittség)
23 mikroáramú (fájdalom és gyulladáscsökkentő kezelés, gyógyulást serkentő hatás)
18 sorozatos 3S ödémakezelés, regeneráció javítás programok
36 Beauty (szép

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 126330295

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn