Germstar Kézfertőtlenítő érintés nélküli nagy adagoló (946ml)

9 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 24., 09:10

Tulajdonságok

Állapot:
Újszerű
Típus:
kéztisztító

Leírás

Germstar Kézfertőtlenítő érintés nélküli nagy adagoló (946ml)
Falra rögzíthető és asztali álvánnyal kialakított is elérhető.
Germstar Original Kézfertőtlenítő Utántöltő külön megvásárolható

Az érintés nélküli adagoló rendszert a Germstar prémium minőségű, bőrbarát alkoholos kézfertőtlenítő és kéztisztító folyadékokok érintés nélküli adagolásához fejlesztették ki.
A gömb forma merev, újrahasznosított műanyagból készül, kék/fehér színben elérhető. Teteje átlátszó, így figyelemmel követhető az utántöltő zacskó állapota.
Az adagolási művelet mikrochip által vezérelt: a beépített infravörös szenzor érzékeli a kéz mozgását, majd a speciális mágnesszelep a folyadék pontos adagolását végzi. Kezünket a gömb formájú, 18,5 cm-es átmérőjű adagoló alá helyezve a fertőtlenítő folyadék automatikusan folyik a tenyerünkbe. A speciális összetétel és a gravitáción alapuló technológiának köszönhetően az adagolás minden esetben cseppmentes.
Az adagoló szenzoros érzékelése 4 db D-típusú elem segítségével működik. A jó minőségű elemek min. 2 évig, illetve 50.000 kézfertőtlenítésre biztosítják a zajmentes üzemelést.
A készüléken elején 8 másodpercenként egy automata zöld készenléti jelzőfény villan fel. A jelzőfény állandó piros fényre vált, ha a készülékben helytelenül vannak behelyezve az elemek, illetve ha elemet kell benne cserélni.
Az adagolóban nincs mozgó alkatrész, működése környezetbarát, zajmentes és energiatakarékos, karbantartást nem igényel, hosszú élettartamot garantálunk!

A Germstar adagoló gömb különböző kivitelekben elérhető:
Falra szerelhető
Asztali állványos (Az asztali állvány két részből áll, igény szerint kettéválasztható. Ekkor az asztali állványból fali állványt kapunk amelyet falra szerelhetünk)

A Germstar érintés nélküli kézfertőtlenítő rendszer használata elősegíti az Ön és közössége egészségvédelmét. Aktív használatával a fertőzési lánc közösségen belül megszakítható. 99,99 %-os baktérium, gomba és vírusölő hatású. A kézen speciális filmréteget képez, amely hosszan tartó védelmet biztosít a kórokozók ellen.
A Germstar egy gyors elpárolgású alkoholos kézfertőtlenítő szer. A Germstar kézfertőtlenítő szert száraz kézfelületen kell alkalmazni. Sem előtte, sem utána nem kell kezet mosni vízzel! Az előre beállított mennyiséget a készülék automatikusan a tenyerünkbe adagolja. A szert eldörzsöljük mindkét kézfejen és tenyérben. Az oldat rövid időn belül elpárolog és a kezünk baktérium, gomba és vírusmentes.

Szállításban megegyezés szerint tudok segíteni.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147308065

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn