Galántai Miklós - Tóth Imre: Hová, mit ültessünk?

700

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Kert, ház, otthon

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Személyesen Bp-en vehető át: heti 3 munkanapon, munkaidőben a Nyugatinál, gyakrabban az Örs vezér terén, vagy a 16. kerületben.

Az elmúlt évek során számtalanszor fordultak hozzánk tanácsért: "Mit ültessek Balaton menti telkemre, nedves talajba? Milyen színes levelű növényekkel lehetne egész évben széppé, változatossá tenni a kertet?" Záporoztak a kérdések mi pedig nem bírtuk a "szuszt" a válasszal. Inkább könyvet írtunk.
Könyvünk két részből áll. Az egyik útbaigazít, a másik pedig részletesen leírja a szabadföldi dísznövények csoportjait. Az első rész kezdő fejezete megtanít a könyv használatára: hogyan kereshetjük ki az elültetni kívánt növényt, a második fejezet a nemzetközi kertészeti irodalomban használatos jeleket és rövidítéseket ismerteti. Olvasóink figyelmére itt számítunk a legjobban, ugyanis ezek olvasását gyakorolni kell. A következő fejezet a kívánt növény vagy növénycsoport kikeresésében nyújt segítséget. Az első kereső a növényeket egy- és kétnyáriakra, évelőkre, rózsákra, fenyőkre, lombhullató fákra és cserjékre csoportosítja. Ezek aztán tovább tagozódnak gyakorlati csoportokra, mint például: levelükkel díszítő egynyáriak, árnyéktűrő fák, cserjék.
Kedves Olvasóink! A könyvbe belelapozva első érzésük talán az lesz, hogy ez nem más, mint száraz adatok tömege. Ha azonban egy kicsit tovább olvasgatnak, az adatok, a jelek beszélni kezdenek. Ne sajnálják a fáradságot. Az eredmény nem marad el.

Mezőgazdasági Kiadó, 1990
334 oldal ISBN: 9632344057

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145877440

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn