Floraworld fém szerszámosház acél antracitszürke 233 cm x 190 cm

330 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
Mobilház

Leírás

Eladó!

Új, lapraszerelt Floraworld fém szerszámosház, kihasználatlanság miatt. Képeket kérésre tudok küldeni.

Termékleírás:

A Floraworld fém szerszámosház modern optikájával és kiváló gyártási minőségével kiváló választás. A szerszámosház alapterülete 4,43 m2, így elegendő helyet biztosít a kerti bútorok, eszközök, szerszámok és hasonló tárgyak biztonságos, az időjárás hatásaitól védett tárolására. A 150 kg/m2 hóterhelésnek köszönhetően Önnek a téli hóesések idején sem kell aggódnia.

Kiváló minőségű és hossz élettartamú kerti tároló
A kerti ház horganyzott acélból készült, időjárásálló és hosszú élettartamú. Az antracitszürke színű lakkozás igényes optikát kölcsönös a háznak és még nagyobb védelmet biztosít az időjárás hatásai és a karcolások ellen. A szerszámosház ereszcsatornával és vízelvezető rendszerrel is rendelkezik, így az esővíz célzottan tud elfolyni, így a kerti ház körül nem képződnek nagy pocsolyák. A kerti ház teljes mérete a tetővel együtt (sz x mé) 245 cm x 204 cm, orommagassága 226 cm.

Nagyvonalú bejárat biztonsági zárrendszerrel
A szerszámosház ajtaja 79 cm széles és 187 cm magas. Így elegendő hely van a házba való belépésre, akár nagyobb kerti gépekkel vagy más kerti eszközökkel is. A ház ajtaja integrált zárral lezárható, így a kerti ház tartalma biztonságban van. A nagy felülvilágító ablakok elegendő napfényről gondoskodnak.

Egyszerű összeszerelés
Az összeszerelés megkönnyítése érdekében szerelőcsomaggal együtt szállítjuk. Tartozik hozzá egy részletes összeszerelési útmutató, amely jelentősen megkönnyíti az összeszerelést.

Az ár fix!

Személyesen átvehető Budapesten a XXIII. kerületben (Soroksár Újtelep) illetve megoldható a szállítás is a vevő terhére!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144535212

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn