Flatout Ultimate Carnage (PC-DVD) számítógépes PC játék játékprogram

2 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
Játék

Leírás

Flatout Ultimate Carnage (PC-DVD) számítógépes PC játék játékprogram

Profi dobozos kiadás

Tekintsd meg további termékeimet is!

Hajdanán még a Reflections és a Psygnosis féle Destruction Derby öntötte digitális formába a roncsderbizés világát, majd a folytatással olyan magasra tette a lécet, hogy sokáig egyetlen egy tisztességes kihívója sem akadt. A hosszú kihagyás után rögvest két új franchise indult útjára, amik méltóak voltak rá, még ha teljesen más megközelítésben hozták vissza azt. Az egyik ilyen a Burnout, melybe lassan, de biztosan belekóstolhat a számítógép-tulajdonosok köre, - ez képviseli az arcade, de szintúgy baromi jó, adrenalinban gazdag zúzdát. A másikat már bonyolult lehet kitalálni, igen a Flatout az, ami viszont sokkalta közelebb áll a kategóriateremtőhöz.

Szóval van itt nekünk egy számozatlan folytatás. A szám joggal hiányzik, mivel eredetileg a PC-s változat eszébe sem jutott a kiadónak, s ez meg is látszik rajta. Egyszerű: az Xbox 360 közönségének túlnyomó része sohasem játszott az első, vagy a második résszel, így nekik teljesen új volt minden, amit kaptak. Gondolom az ellentmondás immár nyilvánvaló, a PC-sek nagy valószínűséggel találkoztak a második résszel, így ők már egy erős folytatásra vágynak - hát ők várhatnak még. De ettől még a Flatout UC tisztességesen megállja a helyét, felemás, kicsit a második rész különkiadásának ható tartalma ellenére is. Viszont a feljavított vizualitásoknak hála talán sokkalta több olyan játékost is elérhet, akik soha nem is hallottak erről, mert boltba bemegy, dobozképek alapján vacillál egy keveset, felkiált hú ez bizony klafa, majd kasszához siet.

Elmélkedés vége, foglalkozzunk azzal, amit most kaptunk, mert ettől függetlenül a nyári pangásban jó kikapcsolódást nyújthat, főleg most, hogy vihar-vihart ér (azért még bízok augusztus naposabb időjárásában, a program ősszel se lesz rosszabb).

Under The HOOD

Elnyomogatván a beugró céglogókat és az intrót a főmenübe érkezünk, ahol a sorozatra jellemzően ismét kellemes rock muzsikák kezdik megadni a játék alaphangulatát. Ismét több tucat valódi és jó zeneszámot húztak be a program alá - az ember szinte a plasztik gitárja után kapna, hogy eljátssza őket. Lehetőségeink többnyire ismerősek lehetnek azoknak, akik már találkoztak a Flatouttal: indíthatunk karriert, vagy belekóstolhatunk valamelyik másik játékmódba, már amelyik épp meg van nyitva előttünk. Minden versenyszám, legyen az a bajnokság vagy sima időfutam a bomba ellen, alapesetben a gyorsaságunkra és a nitróhasználatra épít. A feljavult grafikai motor eredményeképpen pályánként már 8000! objektum, tereptárgy várja, hogy átrongyoljunk rajta, növelve ezzel a gyorsító gáz mennyiségét. Ám mivel többnyire realisztikus fizikai motor próbálja ténykedésünket lemodellezni, nem mindegy, hogy mit és hogyan zúzunk porrá. Egy egyenes szakaszon egy kerítéssor kiszakítása eszméletlenül lelassítja az autónkat és ehhez közel sem társul annyi turbózási extra, hogy kompenzálni tudjuk azt teljes mértékben. Nehéz. Karrier módban meg eleve sokkal több pénzt osztanak a helyezésekért, és, hogy versenyképesek maradjunk, ebből kell bitang mennyiséget összegyűjtenünk, hogy mindig a megfelelő típusú és erejű verdával induljunk neki a megmérettetésnek. Három kategóriára osztja a játék a vásárolható autók típusát: derby, verseny és utcai kasztokra. Magától értetődően meghatározza súlyukat, kezelhetőségüket, sebességüket, úttartásukat a különböző helyszíneken és helyzetekben. Küllemükben többnél is fel lehet fedezni azt, hogy melyik valóságban is létező autó mintájára készültek (Ford Mustang itt Road King), ám ahogy az már megszokott, ilyesféle játékhoz nem igazán jártak az eredeti nevek és jogok

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146909286

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn