Fém házas hibátlan teleobjektív Samsung Galaxy S8 és más telefonokhoz

2 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Anyag:
Fém

Állapot:
új

Szín:
Ezüst szürke
Márka:
Samsung

Leírás

Eladó a képeken látható Youniker 18X fém házas karcmentes teleobjektív, tartozékaival, eredeti dobozában. A mellékelt menetes tokkal Samsung Galaxy S8 telefonnal használható, de természetesen megfelelő tokkal más telefonhoz is csatlakoztatható. A tokhoz rögzített objektív a telefonra pillanatok alatt felhelyezhető és a csiptetős megoldással ellentétben, nagyon pontosan pozícionálható.

Az objektívhez tartozik egy hordozó zsák, egy kis összecsukható 3 lábú állvány, egy gyűrű (amivel az objektív az állványhoz rögzíthető) és 1-1 védőkupak az objektív mindkét végére. Az állvány szabványos menetes, így más is rá lehet tenni, de értelemszerűen nehéz dolgokat nem.

Az objektív nagyítása fix 18-szoros, a fókusz manuálisan állítható (az autofókuszt ki kell kapcsolni a telefonon, ha rajta van). Az objektívvel készült távoli képek nagyságrendekkel jobb minőségűek, mint ha a telefon képernyőjén nagyítunk bele a képbe. Tovább javítható a képminőség, ha nem kézben tartva használjuk, hanem a mellékelt állványra tesszük a telefont.

Utánvéttel Nem postázok, postára csak kifizetett terméket adok! Viszont bármilyen automatába tudok postázni, listaárak szerint, vagy lehetőség van ingyenes személyes átvételre.

SMS, Viber, Whatsapp, e-mail megkeresésekre nem válaszolok! Ha érdekli a termék, kérem írjon jófogás üzenetet, vagy hívjon telefonon!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146216415

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn