Fegyver ismeret Golyós puskák és karabélyok enciklopédiája Gabo kiadó

8 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Szakirányú

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Ritkán fellelhető, 1999-ben kiadott fegyver ismereti enciklopédia. Nagyon szép, hibátlan állapotú, keménytáblás, védőborítóval ellátott könyv. Az első lapján van tollal írt személyes bejegyzés.
Méretek: 24x17,5x2,5 cm.
Oldalak száma: 316
Tiszta, száraz, dohányfüstmentes lakásból.
"Az évszázadok során a puskákat és karabélyokat a háború, a vadászat és a sport céljaira használták. A legtöbb vadász fegyvergyűjteményében van legalább egy puska vagy karabély. Könyvünk részletesen foglalkozik valamennyi korszerű, közismert golyós puskával és karabéllyal, ebben az olvasó megtalálja a legtöbb jelenlegi gyártmányt, modellt és űrméretet. Ez az enciklopédia a korszerű golyós puskák és karabélyok igazi katalógusa, több mint 400 színes fénykép-illusztrációval. A szerző - a lőfegyverek kialakulásától kezdve - részletesen ismerteti a fegyverek műszaki vonatkozásait, kezelésüket és az azokkal összefüggő biztonsági kérdéseket. Teljes és részletes magyarázatát adja a fegyverek olyan műszaki vonatkozásainak, mint pl. a biztosítókarok és a reteszelőszerkezetek. Ismerteti a puska- és karabélylőszerek típusait is. Az enciklopédia legnagyobb része a golyós puskák és karabélyok leírását és műszaki jellemzőit tartalmazza. Az egyedülálló képanyag és a részletes műszaki leírások révén a téma legigényesebb és legteljesebb feldolgozását nyújtja könyvünk."
Személyesen megtekinthető, átvehető Budapesten a XV. kerületben Rákospalotán, közel az M3, M0-ás autópályákhoz.
Postai feladást csak előreutalással tudok vállalni. Megértését köszönöm! Gondosan, és inkább "túlbiztosítva" csomagolok. A postázási díj az átvétel módjától és a csomag súlyától függ. A Magyar Posta MPL-el küldök csomagot háztól-házig, postai átvétellel, postapontra vagy csomagautomatába, Packetával átvételi pontra, vagy házhoz kézbesítéssel. Foxpostba nem postázok! Telefonon a hét bármely napján 8-21 óráig lehet érdeklődni, sms-t kérem ne küldjön, de a Jófogás üzenetküldőjén keresztül bármikor szívesen válaszolok.
telefonszám :

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146459339

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn