FIFA 365 2024 focis kártya tartó kártyatartó album

1 490

Ft

Feladás dátuma:

ápr 18., 16:24
Szállítással is kérheted

Leírás

Ki nem álmodott még egy zavarba ejtően sok oldalú, mályvás-rózsaszínes-feketés színárnyalatokban pompázó focis kártya tartó albumról? Ki nem kükszödött még diszleszkiával, vagy a kártyáinak elhelyezésével? Ki nem érezte úgy, hogy szétfolynak a kártyák a lakásban, hányódnak a polcokon, és szinte sírva könyörögnek, rakj albumba, mert különben sarkasok leszünk, vagy a szekrény alatt kötünk ki!
Nos, nem kell többet várni, itt a legvégső (úgyis mint ultimate), a pótolhatatlan FIFA 365 kártyatartó album. Mint ilyennek vannak paraméterei, és ez remek tulajdonság. Manapság paraméterek nélkül én egy utcahosszt se tennék meg. Például, hogy 30 lapos, oldalanként 3*3 kártya rakható, mivel oda-vissza pakolunk bele, ez laponként 18 kártyát jelent, összesen 540-et. Az év minden napján rakhatsz bele másfél lapot, hogy megteljen!
Ezt az albumot a 2022 szeptemberében piacra dobott FIFA 365 2024 sorozathoz adták ki, de szerkezetét tekintve valójában így néz ki bármelyik másik sorozat albuma is, csupán a fedlap és a hátlap változik. A szabványosítás a modern társadalom vívmánya és átka, de jelen esetben nézzük a jó oldalát: ha nem kifejezetten a FIFA365 2024-es sorozathoz tartozó fedlappal szeretnél albumot, akkor is alkalmas lehet kártyagyűjtésre, -rendezésre, porfogásra.
Persze én nem az albumos csávó vagyok, elsősorban kártyákat gyűjtök, csak ennek kapcsán felhalmozódnak nálam időnként albumok és dobozok is, sorozata válogatja. Ha érdekel, írj itt vagy hívj a megadott számon. Ha sms-t írnál, előtte feltétlenül hívj fel, hogy egyeztessük, miért ne. Személyesen Budapesten tudom átadni, postázni elég drága, de ha legalább három albumot veszel, az is kezdi megérni. Ha meg még kártyákkal is telerakjuk, akkor már nem is olyan drága a posta.
A fentiekből következik, hogy nemcsak dobozokat vagy albumokat találsz nálam, hanem a sorozat minden kártyáját:
- kb. 80-90-féle limitáltat, tizenvalahány XXL-limitáltat;
- a sorozat minden sorszámozott kártyáját;
- más, korábbi sorozatok kártyáit, limitáltjait.

Persze én örülök, ha nem csak albumokat veszel, de ez csak egy lehetőség, amivel vagy szeretnél élni vagy sem.
Technikai információ: az albumok Budapesten találhatóak. Budapest 525 négyzetkilométer, de csak összehozunk valahol egy találkozót, ha errefelé jársz-kelsz. Postázom is persze, de az nehéz ügy a foxi elviszi kb. 1500 forintért, a postacsomag még megvan egyelőre 1000ft-ból, ha jársz-kelsz csomagautomata környékén.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147163693

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn