Eva Heller: Szerzek én még új fiút!

300

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Átvétel személyesen Budapesten az I. kerületi Mészáros utca 58/A-nál hétköznap 8:00-16:30 között, pénteken 8:00-14:00 között. Ezen kívül az időponton kívül Pesterzsébeten a Vízisport utcában.
Kérésre tudom házhoz vagy automatába is küldeni Foxpost-al előreutalás után, de ebben az esetben a feladás díja a vevőt terheli.

Cím: Szerzek én még új fiút!
Eredeti cím: Beim nächsten Mann wird alles anders
Szerző: Eva Heller
Fordította: Tandori Dezső
Kiadó: Európa
Kiadás éve: 1994
Állapot: kiváló
Súly: 363 g

Constanze huszonhét éves, filmrendezőnek tanul, s azt hiszi magáról, hogy roppan önálló, roppant okos, és a férfiak csak úgy rajzanak majd körülötte, ha régi, hároméves kapcsolatát Alberttel, az orvossal megszakítja, s új életet kezd egy más pasival vagy pasikkal. Csakhogy Constanze álomvilágban él - egy huszonhét éves, bár csinos, de mégiscsak magányos nő után nem nagyon kapkodnak a férfiak. Hőn óhajtott kalandja főiskolai tanárával, akit ájultan imád enyhén szólva nagyképű és semmitmondó elveiért, folyton félbeszakad a beteljesülés előtt, mert a tanár rohan a feleségéhez, bár, mint mondja, alapvetően házasságellenes, hiszen a házasság nyárs- és kispolgári intézmény. Constanze tehát boldogtalanul kóvályog a világban egyik művészkocsmából a másikba, s alkalmi viszonyokkal próbál vigasztalódni, mígnem volt barátja karjaiba omlik, aki végre megkéri a kezét, s ő boldogan vállalja az addig ily megvetett családi élet nyűgeit.
Eva Heller kedves-gúnyos, mulatságos könyve a német könyvpiac egyik legnagyobb sikere volt az elmúlt két évben: több kiadásban túlhaladta az egymilliós példányszámot. Nyilván sokan ismertek magukra a könyv lapjain.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146578872

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn