Etetőhajó GPS-es 40 pont rögzítése RC horgász hajó 12000 mAh akku

93 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 9., 08:44
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Márka:
Egyéb

Eszközök:
Egyéb

Leírás

Új, GPS ( 40 lehetséges rögzítési pont) RC horgász etetőhajó, 12000 mAh akkumulátorral, 2 motor, kb. 2 kg halászcsali, LED világítás, visszatérési funkcióval eladó. Ha jelvesztés vagy az akkumulátor lemerül, a hajó automatikusan visszatér a kiindulási pontba.

A vezeték nélküli vezérlés és a GPS funkció lehetővé teszi a csali messzire engedését a tóban, a folyóban és a víztározóban. A 3 db csalitartály körülbelül 2 kg csalit képes tárolni. Könnyű kezelhetőség a horgászat szerelmeseinek vagy a kezdőknek, és gyerekek számára is.

Jellemzők:
Automatikus visszatérés: A távirányító távolsága 500 méteren belül van. Ha a csónak akkumulátora alacsony, elveszti a jelet vagy meghaladja az 500 métert, automatikusan visszatér. Ne félj a veszteségtől.
Sebességtartó automatika: Egy kattintással bekapcsolhatja a sebességtartó rendszert, hogy a hajót egyenletes sebességgel, egyenes vonalban tartsa, így időt és erőfeszítést takarít meg, és felszabadítja a kezét.
Fix-Point Cruise: Beidou/GPS kettős műholdas helymeghatározó rendszer, 40 helymeghatározási pont állítható be, a kiindulási ponttól kezdve az automatikus körutazás eléréséhez a célállomásig.
Automatikus útvonalkorrekció: Beépített automatikus kiegyensúlyozó rendszer, amely segíthet a lehajlás automatikus korrekciójában, és biztosítja, hogy a hajó egyenesen haladjon a szél/hullámok és a terhelés alatt.
Erős teljesítmény: Erős kettős teljesítményű motorrendszer, csendes működés, nem zavarja a halakat. A nagy hatékonyságú háromlapátos légcsavar frissítése erős teljesítményt és gyors utazást biztosít.
Hosszú élettartam: Nagy kapacitású újratölthető akkumulátorral, alacsony energiafogyasztással és hosszú élettartammal. Támogatja az alacsony fogyasztású riasztót, hogy emlékeztesse a felhasználókat arra, hogy időben hívják vissza a hajót, és megtagadják az elvesztést.
Triple Bin tervezés: Fogadjon el független vezérlő három rekesz kialakítást, a terhelhetőség körülbelül 2 kg, tetszés szerint vezérelheti a fixpontos beágyazást. A kiakadásgátló kialakítást a hátsó tartályba adták, amely elküldheti a horog- és kioldózsinórt, hogy megakadályozza a damil tekercselését.
Megbízható minőség:Kiváló minőségű ABS műszaki műanyagból készült, kopás- és ütésálló. A teljesen zárt, áramvonalas törzsű kabin csökkenti a vízállóságot, és stabilabbá teszi.
Éjszakai fény: Nagy fényerejű LED első lámpával és irányjelzőkkel, amelyek javítják az éjszakai vezetési látótávolságot, könnyen azonosítják a navigációs irányt és biztosítják a pontos észlelési fészkelést.

Műszaki adatok:
Típus: V020
Szín: Fekete
Anyag: ABS
Max. Töltés: 2KG
akkumulátor kapacitása: 12000 mAh
Távirányító akkumulátora: 4*AA elem (nem tartozék)
Töltési idő:kb. 6 óra
Működési idő: kb. 4 óra
Max. Sebesség: 10km/h
Távirányító hatótáv: 500 méter
Csónak mérete: 490*264*281 mm
hüvelyk Csomagméret: 535*320*260 mm
Csomag súlya: 3, 5 kg

A Csomag tartalma:
1*Etetőhajó GPS (újratölthető akkumulátorral ellátott)
1*Távirányító
1*Antenna
1*Töltő (USB töltő) 220V töltő adapter nem tartozék
2*Tartalék propellerek

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147641728

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn