Erika Johansen: Tear végzete (Tear királynője 3.)

1 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 25., 20:43

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Egyéb

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Átvehető Budapest XIX. kerületi lakcímen. Előre utalás esetén foxpost és packeta is lehetséges. Állapota jó, firka és szakadás nincs benne, gerince ép.

A könyvről:
Kelsea Glynn alig egy év alatt félszeg kamaszból dicső uralkodóvá és céltudatos vezetővé vált. Azzal, hogy vállalta Tear királynői tisztségével járó szerepét, a birodalma is megváltozott. De azzal, hogy eltökélte, véget vet a romlásnak, és igazságot szolgáltat, számos ellenségre tett szert köztük a gonosz és rettegett Vörös Királynőre, aki elrendelte, hogy Mortmesne serege vonuljon Tear ellen, és tegye a földdel egyenlővé.

E mindent elsöprő ostrom megakadályozására Kelsea elképzelhetetlen áldozatot vállalt: kinevezte Buzogányt, személyes testőrsége hű rangidősét, hogy kormányzóként helyettesítse, míg ő bűverejű zafírjaival együtt az ellenség kezére adta magát. De Buzogány és csapata nem nyugszik, amíg ki nem szabadítják úrnőjüket mortmesne-i börtönéből. Így veszi kezdetét Kelsea királynő és vele együtt Tear végjátéka, mely során mindenre fény derül

A Tear végzetével Erika Johansen izgalmas befejezést kanyarít feledhetetlen, varázslattal és kalanddal teli történetéhez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147349028

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn