Enki Bilal: A szörny ébredése

2 800

Ft

Feladás dátuma:

ápr 26., 22:04
Szállítással is kérheted

Leírás

Enki Bilal: A szörny ébredése

Nike
Tíznapos vagyok, emlékszem A rettenetes robaj valósággal kettéhasítja az éjszakai eget, és esőt hoz a kórházba. De nem gránát vagy tüzérségi tűz, és nem is bomba okozta Ez életem első viharának legelső villámlása. Az ég megnyugtató haragja Sokkal impozánsabb, mint az emberek tüze. Tíznapos árvaként boldoggá tesz az érzés, hogy a természet erősebb náluk. Még mindig N. 10. Egy ápolónő letesz egy csomagot a nagy fehér ágyra, Amir és én közém. Az alig néhány órás csomag neve Leyle Mirkovic Először vagyunk együtt mi hárman. Fejünk összeér, egyetlen egészet alkotunk, míg megfeszített testünk egy csillag ágait rajzolja ki Hallgatom életünk zajait. Tíznapos vagyok, a legidősebb. Egy boldog árva, aki szereti Leylát, szereti Amirt, és szereti a haragos ég zaját.

A Szörny-tetralógia három szálon bontakozik ki. Nike, Leyla és Amir, a világ különböző tájain szétszórtan élő szarajevói árvák története elsősorban az emlékezetről szól. Egyéni és kollektív emlékezetről, amelyben keverednek Enki Bilal szülőhelye, Jugoszlávia szétesésének írott képei (egy országé, amely alig néhány évvel eltűnése után máris kikopott emlékezetünkből), valamint a múlt, a jelen és a jövő összemosódó festett képei. Az emlékezet segítségével Bilal a jövőt kutatja. Egy lehetséges jövőt, amelyben a Balkán emlékezetét kiterjeszti az egész világra, hiszen ez a világ minden, amink maradt.

Budapesten belvárosban személyes átvétel lehetséges. Előre utalás esetén választható a Packeta átvevőhely vagy a Foxpost / MPL csomagautomata. Utánvétes rendelés esetén a Jófogás Háztól-házig szolgáltatásával GLS futár szállítja a csomagot.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147371759

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn