Élhajlító Gépek Típusú Zrd 2150/1,0 mm

720 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

A kézi élhajlítógép a fémlemezek kézi vágására és hajlítására szolgál a gyártó által megadott paraméterek megőrzésével. A legjobb minőségű acélból készült, porlakkal felületkezelt. A szerelvények és az apró részek a rozsdásodással szembeni ellenállóképességük megőrzése végett horganyzottak. Az élhajlítógép olyan kiképzésű, hogy az egyes elemeit korrigálni lehessen. Ez a konstrukció lehetővé tette, hogy az élhajlítógép nagyon merev legyen. Az élhajlítógép mechanikus részei bizonyos mértékben szabályozhatók, mint pl.: a leszorító gerenda hajlásszöge, szorítóereje és a leszorító gerendának az alsó befogó gerendához viszonyított szimmetrikus beállítása. A lemez vágása során a tárcsakés az élhajlítógép szélén a vezetősínekben maradhat úgy, hogy azt nem kell félre tenni. Az élhajlítógép összes eleme be van állítva, ezért további szabályozásukra nincs szükség.

Felszerelés:
1. Tárcsakés a pengék (körkések) kitűnő minőségű acélötvözetből készültek (a vágott horganyzott acéllemez max. vastagsága 0,8 mm).
2. Hátsó Munkaasztal Akadályoztatókkal (1000mm) Felszerelve lehetővé teszi a lemez ráhelyezését és szabadon történő mozgatását. A fémlemezek darabjait erre a helyre lehet félre tenni. Egy olyan skálabeosztással van ellátva, amely lehetővé teszi a hajlított és vágott fémlemez pontos beállítását.
3. Szögtárcsa A Hajlítási Szög Beállításához lehetővé teszi a lemez bármilyen szögben való hajlítását a 0° 150° szögtartományon belül. A mérőtárcsa lehetővé teszi a hajlítási szög gyors beállítását vagy a lemez tetszőleges szögben történő hajlítását egy vagy több lemez esetében az szögütköző beállítása nélkül.
4. Szögtárcsa A Hajlítási Szög Beállításához lehetővé teszi a lemez bármilyen szögben való hajlítását a 0° 150° szögtartományon belül. A mérőtárcsa lehetővé teszi a hajlítási szög gyors beállítását vagy a lemez tetszőleges szögben történő hajlítását egy vagy több lemez esetében az szögütköző beállítása nélkül.
5. A Hajlítandó Lemez Hajlítási Szögének Egypozíciós Hajlítás-Határolója A hajlítási szögtartomány: 0-150 fok. A szög előzetes meghatározása és a hajlítási szög hajlítás-határolójának a 0-150 fok közötti rögzítése után lehetővé teszi a lemezek sorozatgyártásszerűen ismételhető hajlítását
6. Homlokütközők lehetővé teszik a vágásszélesség beállítását az élhajlítógép elejétől. Az ütközők kialakítása lehetővé teszi a 180-kal történő elfordításukat és ugyanabba a pozícióba történő visszatérésüket. Kiválóan alkalmas a lemezek sorozatos vágására . A homlokütközők a szériamunkáknál alkalmazhatók. Megőrzik a vágott lemezeknek ugyanazt a hosszúságát. A vágott lemez gyors és pontos mérését a beszerelt mérőműszer teszi lehetővé.
7. Az Élhajlítógép Mechanizmusa a forgó, fékkel felszerelt görgős mechanizmusok az élhajlító szabad mozgását teszik lehetővé.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140300153

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn