Élet a bin Laden házban (Jean Sasson Omar bin Laden Najwa bin Laden)

4 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Élet a bin Laden házban

(Jean Sasson Omar bin Laden Najwa bin Laden)

Oszama bin Laden, miután a világ figyelme ráirányult, gondosan megtartott magának minden feleségére és gyermekeire vonatkozó információt, legyen az bármilyen személytelen. És mivel kevés az információ, Oszamának és közvetlen családjának magánélete 2001. szeptember 11-e óta az egész világon különféle találgatások tárgya. Amíg számos könyv megjelent Oszama bin Ladenről és az al-Kaidáról, ez az első könyv, ami Oszama bin Laden családjával foglalkozik, felesége, Nadzsva és negyedik szülött fia, Omár elbeszélései alapján.
Az emberek nem születnek terroristának, és nem is lesznek terroristák egy csapásra. De lépésről lépésre, mint amikor a földműves ültetésre készíti elő a földet, úgy alakul az életük, hogy egyre inkább hajlamosak befogadni a terrorizmus magvait. Oszama bin Ladennel is ez történt. Azok az emberek és események, melyek a magvakat elültették, már a múlt ködébe vesztek. De a magok növekedésnek indultak, s a terrorista útra kelt. Aki korábban ember volt, terroristává lett. A Nyugat csak a terroristát ismeri, e könyvön keresztül azonban megismerhetjük magát az embert is.

Átvehető személyesen Budapesten a belvárosban. Előre utalás után választhatóak az alábbi lehetőségek: Foxpost vagy MPL csomagautomata, Packeta átvevőhely. Utánvételi lehetőség a Jófogás Háztól-házig GLS szolgáltatásával.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146838954

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn