Eladó új profi mentalista mutatvány/trükk (könyvteszt magyar nyelven)

7 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Egyéb

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladó profi mentalista mutatvány/trükk, ún. könyvteszt, magyar nyelven. Ez egy exklúzív, kis példányszámú, egyedi kellék. Azért nem rakok fel róla képet, mert ha megtalálható vagy kereshető lenne az interneten, akkor az csökkentené a bemutatható mutatvány értékét. Ha viszont valakit érdekel, akkor kérdezzen, és privátban nagyon részletes leírást tudok róla küldeni. Itt csak a néző szemszögéből írom le röviden az előadás menetét:

Az előadásban részt vevő néző tetszőleges oldalon kinyit egy könyvet. A választott oldalon tetszőleges helyen elkezdi olvasni a szöveget, és választ egy szót, amit le tudna rajzolni. Amennyiben a néző úgy látja jónak, bármikor másik oldalra lapozhat. A szót, amit választ, nem kell lerajzolnia, csak gondolatban kell maga elé képzelnie, és erősen koncentrálnia rá. Ezután az előadó gondolatolvasás útján, mindenféle kérdés nélkül, lerajzolja a néző által gondolt és fejben vizuálisan elképzelt szót. A trükköt jóslatként, befolyásolásként, vagy akár a szubliminális érzékelés demonstrációjaként is elő lehet adni!

A trükkhöz részletes leírás tartozik, igény esetén videó. Személyes átvét Budapesten (XI. kerület leginkább) vagy Foxpost csomag.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146624657

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn