Eladó új akkumulátor tesztelő (videó van) analizátor

3 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Érdeklődhet telefonon reggel 8 és 20 óra között. 06-hetven-657-1757

2 nap pénzvisszafizetési garancia.

Így használhatod:


Megtekinthető, elvihető próba után Dunakesziről, vagy 17. kerület Rákosligetről

Használati kör:
1. Minden autó 12V-os indítóakkumulátora, beleértve a normál, ólom-savas, zselés, EFB, AGM akkumulátort, GEL akkumulátor.
2. A szigetüzemű napelem rendszerek tartozékai lehetnek a 12V-os munka akkumulátorok. Ha a rendszer bármelyik akkumulátora gyengébb vagy rossz az kihat az egész rendszer teljesítményére. Ezért fontos, hogy tudjuk ellenőrizni az egyes akkumulátorok teljesítő képességét időszakosan.
A BT-171 egy olyan akkumulátor tesztelő, ami nagyon felhasználóbarát módon működik, és pillanatok alatt megtudjuk vele az akkumulátorunk állapotát. A műszeren két krokodilcsipesz található, ezeket kell a megfelelő sarukra csíptetni. A felső LCD kijelzőn mutatja a feszültségét, az alsó blokkban pedig egy négyes skálán mutatja, hogy milyen állapotú az akkumulátor. Ha beindítjuk az autót, akkor a tesztelő a jobb oldalon található skálán pontozza a generátor töltését is, amit így szintén le lehet ellenőrizni. Nemcsak autók akkumulátorával működik, hanem minden 12 V-os teleppel használható, így jó hajókhoz, és kishaszongépjárművekhez, lakókocsikhoz is.

Jegyzet:
A vizsgálati eredmények pontosságának biztosítása érdekében kérjük, állítsa le a motort vagy a töltést több mint fél órára és kapcsolja ki az összes elektromos fogyasztót.
Ezután csatlakoztassa polaritás helyesen a csipeszeket.
Ha bizonytalan a méréssel kapcsolatban, akkor vegye le az egyik csipeszt az akkumulátorról, majd 5 mp után csatlakoztassa ismét és állítsa be az új paramétereket.

Jellemzők:
A BT171 autóakkumulátor tesztelő egy többfunkciós akkumulátortesztelő, amely alkalmas 12 V-os akkumulátor indítási tesztelésére.
- Többfunkciós érzékelés: A BT171 képes érzékelni az áramerősséget, feszültséget, működési állapotot stb. a jármű akkumulátoráról, hogy segítse a felhasználókat az akkumulátor állapotának meghatározásában. Pontosan meg tudja mérni az akkumulátor feszültségét és belső ellenállását, és a vizsgálati eredmények alapján megfelelő állapot jelzéseket ad.
- Egyszerű és könnyen használható: a tesztelő felhasználóbarát kialakítású, egyszerű és kényelmes a kezelése. A felhasználóknak csak csatlakoztatniuk kell a teszteszközt az akkumulátor pozitív és negatív pólusaihoz, majd kiválasztják a megfelelő tesztmódot a tesztelés megkezdéséhez.
- Tiszta kijelző: A BT171 nagy képernyős LCD kijelzővel van felszerelve, amely intuitív módon képes megjeleníteni a teszt adatokat, például a feszültséget, az áramerősséget és a belső ellenállást. A felhasználók egyértelműen megérthetik az akkumulátor működési állapotát.
- Biztonságos és megbízható: Ez a termék több biztonsági védelmi funkcióval rendelkezik, mint például túlfeszültség, túláram, fordított csatlakozás elleni védelem stb., hogy biztosítsa a felhasználók biztonságát használat közben.
- Hordozható kialakítás: A BT171 kompakt és könnyű, így könnyen hordozható. Függetlenül attól, hogy a felhasználók otthon, az irodában vagy úton vannak, bármikor tesztelhetik az akkumulátort.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146146761

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn