Elado hasznalt Tefal GV9610E0 Pro Express Ultimate gőzállomás( vasaló)

80 000

Ft

Feladás dátuma:

márc 27., 08:45
Szállítással is kérheted

Leírás

Tefal GV9610E0 Pro Express Ultimate gőzállomás, 8 bar, fekete


Legnagyobb teljesítményű [+] leggyorsabb A Tefaltól
A Pro Express Ultimate [+] a legnagyobb gőzölési teljesítménynek és az új Smart Steam technológiának intelligens érzékelő, amely felismeri a vasaló mozgását és automatikusan szabályozza a gőzt a tökéletes vasaláshoz köszönhetően professzionális hatékonyságot képvisel.
Az új Tefal Pro Express Ultimate [+] gőzgenerátor egyedülálló gőzölési teljesítményével és modern, okos funkcióival egy magas technológiai fejlettségű társ, amely kiváló vasalási élményt biztosít és tökéletes eredményt ér el minden erőlködés nélkül.

Legnagyobb Teljesítményű Gőzgenerátor* Intelligens Érzékelővel, A Tökéletes Ruhaápolásért

A Pro Express Ultimate [+] a legnagyobb gőzölési teljesítménynek és az új Smart Steam technológiának intelligens érzékelő, amely felismeri a vasaló mozgását és automatikusan szabályozza a gőzt a tökéletes vasaláshoz köszönhetően professzionális minőséget képvisel. Ez a nagynyomású gőzgenerátor könnyű használat mellett gyorsabb vasalást és kiváló hatékonyságot kínál, az új, nagynyomású gőzfejlesztő tartálynak köszönhetően és a gőz folyamatos, akár 180 g/perc mennyiségben történő adagolásával. A 650 g/perc erősségű gőzlöket még a legmakacsabb gyűrődésekkel is megbirkózik. Az intuitív Direct Control kezelőpanel a nagyobb kényelem érdekében a fogantyún található, így időt takaríthat meg a különböző anyagtípus-beállítások közötti váltással. Az egyedi dupla védelem gondtalan vasalást biztosít az egyedülálló vízkőgyűjtő hosszantartó gőzteljesítményt nyújt és a Protect System technológia védi a ruháit a foltokkal szemben. Egyedi gőzölési teljesítményével és modern, okos funkcióival a Tefal Pro Express Ultimate [+] új gőzállomás egy magas technológiai fejlettségű szövetséges, amely kiváló vasalási élményt biztosít és tökéletes eredményt ér el minden erőlködés nélkül.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146649740

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn