Eladó Laco Edition 98 limitált karóra

1 300 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
új, bontatlan csomagolás

Szín:
fekete

Típus:
valódi bőr szíj, automata szerkezet
Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó egy fóliás (még a fityegő is rajta van) gyönyörű 98 db-ban limitált, Laco Edition 98 karóra, Full szettben (modellszám: 862166). A Laco 2020-ban indította 100 éves évfordulójának visszaszámlálását, melynek keretében minden évben kiadnak egy annyi számban limitált modellt ahány éves a márka abban az adott évben. Ennek köszönhetően a tavalyi évben született meg a Laco Edition 98, mely mindössze 98 darabban készült, és a gyártó oldalán már nem is érhető el. A tokon és a koronán egyaránt szerepel a 98 darabos limitáció. Előregisztráció megnyitásának pillanatában került megrendelésre, és így is csak a 79. példányt sikerült elcsípni. A jelenlegi modell egy kicsit fel lett turbózva TOP Grade minőségű szerkezettel, valamint a zafír kristály mindkét oldala tükröződésgátló bevonatott kapott (AR). A matt fekete számlapon a kronográf funkció segédmutatói fehér számlapot kaptak (3 és 9 óránál), melyek Superluminova C3 bevonattal rendelkeznek a jobb olvashatóság biztosítása érdekében. A zafír kristály mögött további szépségtapaszt találunk, a hőkezelt óra és perc mutatókat. A hőkezelt felületek a fény beesési szögének függvényében változtatják kék tónusukat a feketétől egész a világoskékig terjedő színskálán. A mutatók és a számok (12 órát jelölő háromszög is)szintén Superluminova C3 bevonatot kaptak. A szíjak kiváló minőségű kézzel készített borjúbőrből készült, a pilótaórákra jellemző szegecsekkel díszítve. Garancia az óra átvételétől indul. (2 év)
Márka: Laco
Limited Edition: 079/98
Szerkezet: Laco 510 (alapja Sellita SW510BH TOP Grade) automata (járástartalék akár 62 óra)
Tokátmérő: kn 43 mm (vastagság: 14 mm)
Tok: Rozsdamentes acél
Üveg: Domború zafír kristály. Külső-belső felén tükröződésgátló bevonattal (AR)
Számlap: matt fekete, a segédmutatóknál Superluminova C3 bevonattal. Az arab számok, indexek és a mutatók Superluminova C3
Szíj: Fekete borjúbőr, rozsdamentes acél csat
Lug to lug: 51.5 mm
Súly: 105 g (szíjjal)
Vízállóság: 100 m
Egyéb: Limitált kiadás, zafír kristály hátlap, hőkezelt mutató és index, full szett (külső és belső bőr doboz, garancia kártya, használati útmutató, Edition 98 melltű)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145673852

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn