Egyedi lego kompatibilis fantasy szett: Szarvaslovas tünde

3 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Egyéb

Leírás

Eladó egyedi kompatibilis lego szett. Stature of Enchantment: Szarvaslovas tünde.
108db
Az útmutatót nem fizikai formában, hanem pdf-ben fogom küldeni. Postai úton, vagy személyesen bármely metrómegállónál átvehető.
Ebben a témában több szett is felkerül, ezért kérem nézze meg további hirdetéseimet.

Stature of Enchantment
Hosszú időkkel ezelőtt, egy kis faluban élt egy helyi varázsló, akit Eldornak hívtak. Egy nap ez a varázsló egy különleges varázslatot talált fel, amely képes volt megnövelni az állatok méretét. Az egyszerű gazdák lelkesen fogadták az új varázslatot, remélve, hogy nagyobb állatokkal nagyobb hozam jár és hatékonyabban dolgozhatnak majd a földeiken. Az első napokban a falu népe ünnepelte a varázslót és új találmányát, de hamar rájöttek az állatok mérete többet árt nekik mint segít.
A hatalmasra nőtt állatok nem férték be a szokásos istállókba, és az egyszerű parasztoknak komoly nehézséget okozott a hatalmas állatok gondozása. Az emberek és állatok közötti egyensúly megbomlott.
Az igazi aggodalmat mégis az erdőkben élő törzsek és fosztogatók jelentették. Mivel az erdőkre is kikiterjedt a varázslat az itt élő rivalizáló törzsek kiképezték és felszerelték a megnövekedett méretű erdei állatokat, mint például hatalmas medvéket, szarvasokat és farkasokat háborús célokra.
Az emberek a faluban félve tekintettek az erdők felé, és a varázslat, amely először örömet hozott, most félelmet keltett bennük. Azonban akadtak, akik alkalmazkodás helyett véget akartak vetni a varázslatnak. Csapatot alkotva elhatározták, hogy megkeresik a varázslót és ráveszik, hogy változtasson vissza mindent. Ebben hűséges állataik segítették a résztvevőket. Úgy nevezték magukat: Stature Seekers.

Zöldárnyék tündék: Ősi idők óta a Zöldárnyék erdei tünde törzs méltósággal és bölcsességgel élt az erdő mélyén, szoros együttélésben a szarvasokkal. Békéjüket és harmóniájukat megosztották a betelepülő törzsekkel, kikkel törzsi életükbe illesztve tűrték egymás jelenlétét. Az erdő mélyén élő ragadozókkal szemben a Zöldárnyék tündék mindig is védelmező szerepet töltöttek be, gondoskodva a szarvasokról, akik a törzs és az erdő részét képezték.
A varázslat hatására azonban a tündekirály ambiciózus tervekbe fogott. A szarvasokat, akikkel az erdő népei egykor békében éltek, most katonai eszközként kívánja használni. Szándéka, hogy ezekkel az állatokkal kiűzze az erdőből a más törzseket, és az erdőt kizárólag az ő uralmuk alatt álló, szarvasokkal végrehajtott tervezetei szerint alakítsa. Ez a politikai fordulat megosztotta a Zöldárnyék tündéit, és néhányan közülük csatlakoznak a Stature Seekers csapatához, akik az erdő eredeti harmóniájának és békeéletének visszaállításáért küzdenek.

Tünde szarvaslovasok: A tündelovasok a király hadseregének kulcsfontosságú egységei, kiemelkedő szereppel a harcmezőn. A szarvasok hatalmas mérete és gyorsasága, valamint az agancsokon elhelyezett tündepengék teszik ezt az egységet különlegessé és rendkívül hatékonnyá. A lovas tündéket egy tünde kasza és íj fegyverzete segíti, biztosítva, hogy a harcban minden helyzetben kiemelkedően teljesítsenek. Gyakran ugrálnak le szarvasaikról, ami az ellenség figyelmének megosztására szolgál.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146095869

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn