Egyedi lego kompatibilis fantasy szett: Medvekarom tábor

22 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Egyéb

Leírás

Eladó egyedi kompatibilis lego szett. Stature of Enchantment: Medvekarom tábor
766db elem
Az útmutatót nem fizikai formában, hanem pdf-ben fogom küldeni.
Postai úton, vagy bármely megállónál átvehető.
A témában több szettet is felfogok rakni, ezért kérem nézze meg további hirdetéseimet is.

Stature of Enchantment:
Hosszú időkkel ezelőtt, egy kis faluban élt egy helyi varázsló, akit Eldornak hívtak. Egy nap ez a varázsló egy különleges varázslatot talált fel, amely képes volt megnövelni az állatok méretét. Az egyszerű gazdák lelkesen fogadták az új varázslatot, remélve, hogy nagyobb állatokkal nagyobb hozam jár és hatékonyabban dolgozhatnak majd a földeiken. Az első napokban a falu népe ünnepelte a varázslót és új találmányát, de hamar rájöttek az állatok mérete többet árt nekik mint segít.
A hatalmasra nőtt állatok nem férték be a szokásos istállókba, és az egyszerű parasztoknak komoly nehézséget okozott a hatalmas állatok gondozása. Az emberek és állatok közötti egyensúly megbomlott.
Az igazi aggodalmat mégis az erdőkben élő törzsek és fosztogatók jelentették. Mivel az erdőkre is kikiterjedt a varázslat az itt élő rivalizáló törzsek kiképezték és felszerelték a megnövekedett méretű erdei állatokat, mint például hatalmas medvéket, szarvasokat és farkasokat háborús célokra.
Az emberek a faluban félve tekintettek az erdők felé, és a varázslat, amely először örömet hozott, most félelmet keltett bennük. Azonban akadtak, akik alkalmazkodás helyett véget akartak vetni a varázslatnak. Csapatot alkotva elhatározták, hogy megkeresik a varázslót és ráveszik, hogy változtasson vissza mindent. Ebben hűséges állataik segítették a résztvevőket. Úgy nevezték magukat: Stature Seekers.

Alden: Alden Tószél, a Stature Seekers tagja, egy tavi manó, aki évszázadokon át őrizte a tó békéjét. Erőteljes és bölcs, Alden mély kapcsolatban áll a vizekkel különösen a tavával. A Stature Seekers csapatában Alden elszántan küzd az állatok méretének visszaállításáért és az erdő békejéért. Willow, a hűséges kacsa társa, minden lépésénél vele tart, és a két társ együttes erővel próbálja helyreállítani az erdő egyensúlyát. Alden bölcsessége és elszántsága kulcsfontosságú szerepet játszik a csapat küldetésében.

Medvekarmok: A Medvekarmok, régen a király hűséges katonájaként ismertek, ám az idők során elszakadtak a hivatalos rendszer kötelékeitől. Az egykor hűséges katonák mostanra szétesett csoportokká váltak, akik ravasz stratégiáikkal és az erdei medvék kiképzésével fenyegetik az egyensúlyt. A csoportot most "Vadőr Kardja" vezeti, aki korábban a király katonai vezére volt, de most sötét útján járva kegyetlen vezérként irányítja a Medvekarmokat. Sikerült az erdő legnagyobb állatát a medvét saját katonai céljaikra használniuk. Ami nem más, mint a király letaszítása a trónról. Múltjukból fakadó tapasztalatok és katonai tudásuk révén különösen veszélyesek és kiszámíthatatlanok az erdő békeére és a királyságra nézve.

A készlet szerint Aldennek egy magánküldetésre kell indulnia a Stature Seekers tudtán kívül, hogy megmentse foglyul ejtett szárnyas barátait a Medvekarmoktól. A táboruk a sűrű erdőben van messze Alden tavától, így nem tudja használni varázslatát. Alden kénytelen tüzet használni a táborban eluralkodó káosz érdekében.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146096162

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn