EXAGE - ESSENTIAL LUX GÉL utódja EXAGE - BIOHACKING GEL

company_logo

22 500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 21., 10:11
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Gyógyászati segédeszközök

Leírás

EXAGE Essential Lux Gel with Beta - Glucan Complex 50 ml

Az EXAGE BIOHACKING gél egy különleges szérum, Safe laserrel megvilágítva egyedülálló bőrfiatalító és bőrregeneráló hatással rendelkezik.

A SAFE LASER - EXAGE bőrregeneráló program rendszerebe tartozo lagylezer es a gel kombinacioja a vilagon egyedulallo hatassal bir a non - invaziv es gyogyszermentes fiatalitasban es gyogyitasban. Sot, eredmenyei megkozelithetik, vagy akar tulszarnyalhatjak az ilyen típusú beavatkozasokat.

AzEXAGE BIOHACKING gél rendszeres hasznalataval a bor allapota javul, csokkennek a rancok, a pigmentfoltok, javulnak a gyulladasos, rozaceas tunetek, a bor feszesebb lesz. Latvanyos fiatalodas erheto el.

A gel olyan hatoanyagok kombinacioja, amelyek epitik a feherje rostok es a sejtkozotti allomany matrixat, es egyedulalloan regeneraljak, megfiatalitjak a sejteket SAFE LASER - EXAGE bőrregeneráló program rendszerebe tartozo Safe Laser lagylezerrel egyutt hasznalva.

A gel alapjat kepezo 1-3, 1-6 Beta-glukan a leghatekonyabb immunstimulans. Egysejtuekben, gombakban talalhato meg (peldaul az elesztogombaban). Az emberi szervezetbe csak boron keresztuli serules utjan kerul. A borbe kerulve azonnal elinditja a szervezet vedekezomechanizmusat, amely szeretne szembeszallni a korokozokkal, es megerositeni sajat szerkezetet. A falosejtek bekebelezik a korokozot, mig az immunvalasz masik reszekent a kollagen es a rostok kozotti alapallomany anyagai, melyek a bor tomorseget adjak rohamos termelodesnek indulnak.

Az orchidea ossejt kivonat elenkiti az ossejtek es fibroblaszt sejtek kozotti kommunikaciot, feszesit, ranctalanit, ellenallobba teszi a bort a kornyezeti hatasokkal szemben. Kulonosen hatekony a vizhianyos, lazabb szerkezetu, idosodo bor vitalitasanak, allapotanak javitasaban. A bor egeszseget es vedelmet szolgaljak a novenyi cukrok, melyek a nedvesseg megtartasaban, a zsirok- es ceramidok szintezisen keresztul a bor barrier funkciojank erositeseben segitenek.

Klasszikus osszetevoi a panthenol, amely nyugtatja a bort, a hidrolizalt kollagen, es hyaluronsav. Ezek is hozzajarulnak a borszovet osszetevoinek potlasahoz. A bor matrixanak javulasa pedig magaval hozza a rancok melysegenek csokkeneset es a feszesebb borallapotot.

A gel es a lezer egyutt tehat beinditjak a szervezet onregeneraciojat. Energizalnak, fiatalitanak es gyogyitanak. Ugyanis szamos olyan elvaltozast kepesek orvosolni, ami a sejtek hibas, vagy legyengult mukodesebol adodik.

Vigye fel megtisztított arcára és dekoltázsára és gyengéd mozdulatokkal masszírozza be. Használja reggel és este.

Az EXAGE rendszerébe tartozó Safe Laser készülékek otthoni használatához is ajánlott, mivel lézerrel megvilágítva javul a sejtek energiatermelése, a hatás többszöröződik. Rendszeres használatával a bőr állapota javul, csökkennek a ráncok, a pigmentfoltok, javulnak a gyulladásos, rosaceás tünetek, a bőr feszesebb lesz. Látványos fiatalodás érhető el.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 135558380

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn