Dynacord CL800 erősítő

110 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
erősítő

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó egy hibátlanul működő Dynacord CL800 végfok erősítő. Műszakilag átnézve, helyszínen kipróbálható Budapesten.

Röviden a szériáról és a CL800--ról:

A Compact Linear Precision sorozatú teljesítményerősítők kiemelkedő hangteljesítményt, maximális megbízhatóságot és üzembiztonságot kínálnak, miközben súlyuk jóval kevesebb, mint hasonló erősítők esetén. Ezt az optimalizált tápegységek, a H osztályú technológia és az alacsony szórású toroid transzformátorok segítségével érik el, ami nagyobb mozgásteret és alacsonyabb súlyt és hőveszteséget biztosít.

Ezek az erősítők tervezésüket tekintve alkalmasak turnékra is, megbízhatóan védettek a túlmelegedés, túlterhelés, rövidzárlat, magas frekvencia és egyenáramú kimenetek ellen. A "Soft Start" funkció gondoskodik arról, hogy a belső alkatrészeket megvédjék a hirtelen feszültségingadozásoktól.

Az erősítők folyamatosan figyelik a bemeneti és kimeneti jeleket, hogy biztosítsák az optimális teljesítményt és dinamikusan alkalmazkodjanak a hangminőség fenntartásához. A hatékony hűtés érdekében háromfokozatú ventilátorokkal vannak felszerelve, és professzionális XLR csatlakozókkal rendelkeznek.

A mono és sztereo módok mellett egyszerűen lehet hídüzemmódba kapcsolni ezeket az erősítőket. Az előlapon található pontos szintszabályozók és LED jelzők segítenek az üzemállapot könnyű ellenőrzésében.

A professzionális audio berendezésekkel való kompatibilitás érdekében ezek az erősítők XLR csatlakozókkal és Speakon kimenetekkel rendelkeznek. Emellett egy "Ground Lift" kapcsoló is megtalálható rajtuk, ami segít megszüntetni a földhurok okozta problémákat, és biztosítja a tiszta audiojeleket.

Összességében ezek az erősítők megbízható és kiváló minőségű teljesítményt kínálnak, így ideálisak különböző alkalmazásokhoz teljes üzembiztonság mellett.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145545975

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn