Dr. Baranyi - Dr. Winkler: A nő és a cukorbetegség c. könyv

1 600

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Életmód, egészség

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladó a képen látható Dr. Baranyi Éva - Dr. Winkler Gábor: A nő és a cukorbetegség c. könyve (Springmed Kiadó, 2009). 1x olvasott, szinte új-újszerű állapotú, beleírások stb. nélkül.

"A cukorbeteg nők terhessége mind az anya, mind születendő gyermeke szempontjából erősen fokozott veszélyeztetettséget jelent. Mi a prekoncepcionális gondozás és miért alapvető a diabéteszes, gyermeket váró nők szempontjából? Milyen veszélyei vannak a nem jól karbantartott diabéteszes terhességnek? Melyek a menopauza alatti leggyakoribb problémák a diabéteszes nőknél? Miért fontos, hogy a diabéteszgondozás egy életen át tartson? Hogyan előzhetők meg a cukorbetegség késői szövődményei?

A több évtizedes gyakorlattal rendelkező belgyógyász-diabetológus szerzőpáros arra törekedett, hogy a női nem élettani sajátosságainak összefoglalása mellett, életszakaszonként tekintse át a cukorbetegség gyengébb nemet érintő vonásait. E könyv a nők cukorbetegségről szóló első, áttekintő jellegű, magyar nyelvű összeállítás."

Előreutalás után postázom (MPL, Foxpost csomagautomatába is), vagy személyesen átvehető Budapesten (elsősorban XI. ker. pl. Albertfalva, Allee, Móricz, Kelenföld, Bikás park, Savoya park, időnként belváros központi helyei - pl. Kálvin tér).

A hirdetés törlésig aktuálisnak tekinthető!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146283881

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn