Dji Crystalsky ultrafényes monitor jótállással, 2 akkuval, töltővel, d

99 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 26., 17:18

Leírás

Dji Crystalsky ultrafényes monitor jótállással, 2 akkuval, töltővel, dobozában.

Ultra-fényesa maximum 1000 cd/m2-es fényerejű Crystalsky kétszer erősebb, mint az átlagos mobileszközök. A képernyőn megjelenő részletek tiszták és élesek, a színek élénkek, így az elkészített kép beállításához szükséges minőséget biztosítják. A Sunlight Readability Enhancement módot kifejezetten a valós idejű feldolgozásra tervezték, így kényelmesebb látványt nyújt élénk fény mellett is.

*7.85 1000 cd/m2;

Felbontás: 2048×1536

A kültéri légifotózáshoz készült Crystalsky monitorok magas fényességű kijelzővel rendelkeznek, amely napfényben is tisztán látható. Az alapoktól kezdve úgy lett tervezve, hogy gond nélkül együttműködjön a DJI GO/DJI GO 4 alkalmazással, amely teljes vezérlést nyújt a kameraoperátorok számára.

Megjegyzés: Amennyiben a Crystalsky monitort az Inspire sorozat, a Phantom 4 sorozat, a Phantom 3 Advanced/Professional, vagy a Matrice sorozat távirányítójára szeretné rögzíteni, szüksége lesz egy Crystalsky távirányító tartókonzolra.
A Cendence távirányítók rendelkeznek Crystalsky monitortartóval
A Crystalsky nem tartalmaz töltőt.

Ultrafényes
<br>A monitor 5, 5, és 7, 85 képátlóval vásárolható meg 1000 cd/m fényességgel. Ezek felbontása 1920×1080 illetve 2048×1536. Utóbbi változat 2000 cd/m ultrafényes változatban is kapható. A 2000 cd/m fényesség azt jelenti, hogy a Crystalsky monitor több mint négyszer fényesebb egy tipikus mobileszköznél. A képernyőn megjelenő részletek tiszták és élesek, és a színek élénkek, megadva a képkomponálás finomhangolásához szükséges minőséget. Rendelkezésre áll egy dedikált Sunlight Readability Enhancement mód, amely kifejezetten a valós idejű képfeldolgozáshoz lett tervezve, hogy biztosítsa a kényelmesebb megtekintést éles fényben.

Videók Simább Megjelenítése

A Crystalsky monitor optimalizált videodekódolást használ a videók valós idejű dekódolásához. Az okostelefonok és tabletek szoftvereinek korlátozásai miatt a videodekódolás más okos eszközökön messze áll az ideálistól. Amikor ezeket használja a kamera által közvetített fotók és videók megtekintéséhez, problémák adódhatnak az átviteli idő szórásával (jitter), a hosszú késleltetéssel, stb. A Crystalsky monitor optimalizált dekódere sima, valós idejű videót nyújt minimális késleltetéssel.

Testre Szabott Rendszer És DJI GO/DJI GO 4

Egy újonnan tervezett rendszer távolítja el a szükségtelen Android alkalmazásokat és szolgáltatásokat, és ellenáll a vírusoknak, és a nem kívánt (junk) szoftvereknek. Ez biztosítja, hogy a Crystalsky monitor mindig képes optimális teljesítményt nyújtani. A beépített DJI GO/DJI GO 4 app teljes hozzáférést nyújt minden DJI GO/DJI GO 4 szolgáltatáshoz, köztük a drón paramétereinek beállításához, a kameravezérléshez, valamint a felvételkezeléshez és lejátszáshoz. Offline térképek használatával azok akkor is elérhetők lesznek, ha már nincs Wi-fi hozzáférés.

Tápegység
Egy 2 cellás, 4920 mAh kapacitású másodlagos akkumulátor nyújt a hasonló mobil eszközökénél hosszabb működési időt a Crystalsky monitor számára. Támogatja a gyorstöltést, és még alacsony hőmérséklet esetén is megelőzi a kisülést. Az elérhető működési idő 7, 85 és 5, 5 hüvelykes monitor esetén 4-5, illetve 5-6 óra.

Két SD Kártyanyílás
A két SD kártyanyílással felszerelt Crystalsky monitorok tárhelye bővíthető, vagy egy Micro SD kártyára rögzített felvétel közvetlenül a monitoron is lejátszható. Használható továbbá a felvételek háttérmentésére (backup). A DJI GO/DJI GO 4 szerkesztőinek használatával magas minőségű vágások készíthetők, és oszthatók meg a közösségi hálózaton.

Műszaki adás-vétel üzlet vagyunk
muszakibizomanyi.hu
Cím: 18. kerület Bp. Üllői út 363,
Nyitvatartás Hétfő-péntek: 10:00 - 18:00
Szombat 10 - 13 óra
Indulás előtt kérem hívjon.

Viberen is elérhetőek vagyunk ( nyitvatartási időn belül)
Érdemes telefonálni (nyitva tartási időn belül), e-mailt, sms-t írni mielőtt elindul!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147366593

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn