Dell laptop eladó 17,3 colos Core i7- 8750H, Gtx 1060 6 Gb, Ssd 256 Gb

263 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Tárolókapacitás:
1 TB felett

CPU típus:
Intel Core i7

Felbontás:
1920x1080

Operációs rendszer:
Windows

Méret:
15.6'' felett

Típus:
Notebook

Márka:
Dell

Leírás

Dell laptop eladó 17,3 colos nagy kijelzős , jó állapotban töltővel együtt . Telepítve azonnal használható és teljesen hibátlan !

Játékra is alkalmas!

Személyes elvitelében Budapest - Vác - Salgótarján- Hatvan -Gyöngyös- Eger útvonalon tudok segíteni ,de ehhez előzetes egyeztetés szükséges! Utánvételes posta / futár/ foxposttal küldése megoldható bárhova!

Processzor típusa Intel Core i7- 8750H 2.2 GHz - 4.1 Ghz
Valós 6 maggal és 12 szállal!

Memória mérete 16 GB DDR4
Memória maximális sebessége 2666 MHz
Memória foglalatok száma 2

Kijelző
Kijelző mérete 17.3" 1920 x 1080

Videokártya típusa Integrált Intel UHD 630

Videokártya típusa Dedikált Geforce Gtx 1060 6 Gb Gddr5 192 bit

Háttértár

Háttértár típusa SSD 256 Gb Ssd m.2

Háttértár típusa Hdd 2 TB !

Adatátvitel
Bluetooth
Wi-Fi

Csatlakozók
HDMI kimenet

USB
Fülhallgató kimenet
Mikrofon bemenet
Memóriakártya

Memóriakártya foglalat
SD
Akkumulátor

Akkumulátor cellaszáma 4
További tulajdonságok

USB 2.0 csatlakozók száma 1
USB 3.2 Gen 1 csatlakozók száma Nincs
USB Type-C Gen 1 csatlakozók száma Nincs
USB 3.2 Gen 2 csatlakozók száma Nincs
Numerikus billentyűzet Van
Optikai meghajtó Meghajtó nélkül
Hangkártya Van
Kártyaolvasó Van
Tömeg 3.27 kg
Fehéren világító billentyűzet-

Kimagasló grafika : Játsszon komolyabb beállítások mellett is kristálytiszta részletességgel és zökkenőmentes, valósághű játékélménnyel az akár Max-Q Design technológiájú Nvidia Geforce Gtx 1060 grafikus kártyával is választható gépen.

Minden szögből lenyűgöző : A játékmenet szinte bárhonnan élesnek tűnik erről a nagy betekintési szögű, IPS paneles, Full HD felbontású, tükröződésmentes 17 hüvelykes képernyő gondoskodik.

Streaming felső fokon : A Smartbyte technológia fontossági sorrendbe állítja a vizuális tartalmakat a zökkenőmentes streaming érdekében.

Elő a hangerővel : Merüljön el a két Waves Maxxaudio Pro technológiájú előre sugárzó hangszóró nyújtotta kiemelkedő hangzás élményében.

Nagyobb teljesítmény . Jobb játékélmény: Az Intel 8. generációs hatmagos processzorai megbízható és kiváló teljesítményt biztosítanak játékhoz, szerkesztéshez vagy akár nagy processzorteljesítményt igénylő feladataihoz is.

Nagy igénybevétel ? Hűvös nyugalom: A két ventilátornak köszönhetően a rendszer hűvös marad, és így biztosított a zökkenőmentes játékmenet.

Sebességre született : A félvezető-alapú (többek között Nvme Pcie) meghajtóval is választható két meghajtós megoldások gyorsabban és megbízhatóbban működnek, és az új Ethernet-port támogatja a teljes 100/1000 gigabites kapcsolatokat a sebesség érdekében.

Fejlettebb vezeték nélküli kapcsolat : A gyors, nagy hatótávolságú, opcionális 802.11ac Wi-Fi segítségével kihasználhatja a .11ac routerek előnyeit a kiemelkedő reakcióidejű, stabil vezeték nélküli teljesítmény eléréséhez.

Valóban vékony : A csupán 25 mm vastagságú kialakításnak köszönhetően ez a legvékonyabb 17 hüvelykes laptop a Dell G sorozatában, így még könnyebb a játék útközben.

Játék, stílusosan : Szabja személyre laptopját választható színekkel többek között feketével és matt borítású, kék betétekkel díszített felderítőkékkel.

Nagy teljesítményű portok : A HDMI 2.0 port 60 Hz-es 4K kimenetet tesz lehetővé, az opcionális Thunderbolt 3 porton (csak az Nvidia Geforce Gtx 10 60MQ videókártyát tartalmazó rendszereken áll rendelkezésre) keresztül pedig gyorsabb a fájlátvitel, és a segítségével egy 5K felbontású vagy két 4K felbontású kijelző is csatlakoztató.

Üdvözli a számítógép : A Windows Hello rendszert egyszerűen használhatja a bekapcsológombon található ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően.

Induljon rohamra: Kapcsolja be a gépét, és vesse bele magát a játékba azonnal az 56 Wh-s akkumulátor és a gyorstöltési opciók jóvoltából.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145767283

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn