Dell Ultrasharp 1908Fpb 19" LCD Monitor, Képernyő

8 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Felbontás:
1280x1024

Állapot:
használt

Méret:
18'' - 20''
Típus:
LCD

Leírás

Átvehető személyesen Budapest XI. ker. Etele térnél egyeztetés szerint, valamint előre utalás esetén Foxpost, GLS futár megoldható a vevő költségére.

Jellemzők:
használt, jó állapotban
1280×1024 60Hz 4:3 matt LCD kijelző
forgatható, dönthető, emelhető
tartozék kábelekkel
5ms válaszidő
300cdm fényerő
0.294mm pixeltávolság
800:1 kontraszt
160° / 160° látószög
1 × VGA, DVI
4 × USB 2.0 HUB

A Dell Ultrasharp 1908FP egy 19 hüvelykes monitor, amely számos funkcióval és csatlakozási lehetőséggel rendelkezik. Ez a monitor elsősorban az irodai környezetben vagy otthoni felhasználásra tervezett, és kiváló minőségű kép- és teljesítményjellemzőket kínál. Íme egy részletes leírása:

Kijelző méret és felbontás: A Dell Ultrasharp 1908FP egy 19 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, ami ideális méret a szöveg- és táblázatmegjelenítéshez. A monitor támogatja a 1280 x 1024 képpontos SXGA felbontást, ami éles és részletgazdag képeket eredményez.

Kijelzőtechnológia: A monitor egy folyadékkristályos kijelzőt használ, ami kiváló képminőséget és színhűséget nyújt. Az éles képek és a széles betekintési szögek lehetővé teszik, hogy több ember is kényelmesen láthassa a képernyőt.

Csatlakozók: A monitor számos csatlakozási lehetőséget kínál, amelyek lehetővé teszik a számítógép, laptop vagy más eszközök csatlakoztatását. A monitor tartalmaz VGA, DVI és USB csatlakozókat, ami nagy flekszibilitást biztosít a perifériák csatlakoztatásához.

USB hub: A monitorbe épített USB hubot is tartalmaz, ami lehetővé teszi további USB-eszközök, például nyomtatók, egér vagy billentyűzet csatlakoztatását. Ez egyszerűsítheti a kábelezést és növelheti a munkaterület hatékonyságát.

Állíthatóság: A monitor állítható talpazattal rendelkezik, ami lehetővé teszi a magasság és a dőlésszög beállítását. Emellett a kijelző elforgatható, így akár a portré módban is használható, például dokumentumok vagy weboldalak megtekintéséhez.

Energiahatékonyság: A monitor energiahatékony működést biztosít, és készenléti üzemmódban is alacsony energiafogyasztást tesz lehetővé.

Képminőség és színek: A Dell Ultrasharp sorozat híres a kiváló képminőségről és a színhűségről. Ez a monitor nem kivétel, és a színek élesek és élénkek.

Összességében a Dell Ultrasharp 1908FP egy megbízható és sokoldalú monitor, amely megfelel az irodai és otthoni felhasználás igényeinek. A számos csatlakozási lehetőség és az állíthatóság növeli a használhatóságát, míg a kiváló képminőség és a színhűség garantálja a részletgazdag megjelenítést.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146837052

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn