DVD film Che Guevara: A motoros naplója

700

Ft

Feladás dátuma:

ápr 9., 19:02

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
DVD

Műfaj:
Dráma

Leírás

Che Guevara: A motoros naplója film eredeti DVD-n eladó: 700, -Ft-ért, személyesen átvehet Bp. III., Békásmegyeren, kérésre postázom is, megbeszélés szerint.

Adatok:
Rendez: Walter Salles;
Szereplk: Gael García Bernal, Rodrigo De_la_Serna, Mercedes Morán, Jean_Pierre Noher
Best Hollywood Kft.
Film: Életrajzi, Dráma
Eredeti cím: Diarios de motocicleta
Megjelenés: 2004

Tartalom:
"Argentína, 1952: két álmodozó fiatal, Ernesto Guevara és Alberto Granado elhatározza, hogy két szemeszter között, a nyári szünetben felfedezi az igazi Latin-Amerikát. A hosszú hónapokig tartó, embert próbáló kalandban mindkettjük világszemlélete megváltozik; észrevétlenül felnnek, és megtalálják helyüket a világban: Ernesto Che néven a dél-amerikai társadalmi forradalom élére áll.

Ernesto 23 éves orvostanhallgató, a 29 éves Alberto biokémikus. A romantikus kalandokat kedvel barátok egy rozoga Norton 500-assal hagyják el Buenos Airest. Bár nyolchónapos utazásuk során a motor cserbenhagyja ket, nem adják fel - stopolnak, és folytatják az útjukat.

Az emberek révén, akikkel útközben találkoznak, más szemmel kezdik látni Latin-Amerikát, a változatos tájak is átformálják véleményüket a kontinensrl. Eljutnak Machu Picchuba, ahol a hatalmas romok és az inka örökség rendkívüli jelentsége mély benyomást gyakorol rájuk. Amikor Peruba érkeznek, egy Amazonas-menti lepratelepre, mindketten megkérdjelezik annak a fejld gazdasági rendszernek az értékét, amely olyan sokak számára sem jelent semmi haladást. A telepen szerzett tapasztalataik következtében etikai és politikai nézeteik is gyökerestl megváltoznak, ami erteljesen meghatározza majd további életútjukat."

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146949400

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn