DJI Mavic 2 Pro With Smart Controller

395 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

DJI Mavic 2 Pro With Smart Controller új állapotban eladó.

Ez a gép a híres Hassleblad kamerával és lencsével felszerelt profi foto és filmkészítésre alkalmas eszköz. 4K UHD kiváló minőségű videó és nagy-felbontású képminőségével a legjobb légi jármű, ami jelenleg elérhető ebben az ársávban. Csak egy utazásra vittem magammal, (mindössze félórát repültem vele.) ezért az állapota is szinte új, ezért akár ajándéknak is megfelelő.

A csomag tartalmaz egy kiváló intelligens vezérlőt, amely 1000nit szuper fényes nagy felbontású kijelzővel rendelkezik, a legerősebb napsütésben is kényelmesen használható.
Erős napsütésnél sem kell árnyékos helyeket keresni, hogy lássunk valamit a telefonos vezérlőn.

Télen 0 fok körül, vagy alatta a Smart Controller az egyetlen vezérlő, amivel biztonságos lehet repülni 2 óra üzemidővel. Mínusz 10-20 fok között is stabilan működik. 0 fok körül normál, távval nem tanácsos repülni, mert lefagy a kijelző és hirtelen zuhan a telefon akkufeszültsége, ezért fokozott a kapcsolatvesztés esélye.

Nincs szükség Fake GPS és hasonló trükkökkel szenvedni, mert a Smart Controllernek erősebb a jelerőssége, ugyanaz mintha FFC módban lenne. Városban is jóval erősebb a kapcsolat, mint a sima vezérlővel.

Minden tartozéka megvan, magyar kezelési könyv. Tudok hozzáadni DJI gyári táskát, amibe tökéletesen elfér a drón és a Smart Controller is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146475466

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn