Csörgő Anikó - Sülve-főve

2 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 7., 17:27

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Gasztronómia

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Újszerű, kiváló állapotban lévő Csörgő Anikó - Sülve-főve című könyv eladó. Paprika TV Bede Róberttel DVD melléklettel együtt. Színes fotókkal illusztrált.
Digitalmedia Hungary kiadó, 2006.
Keménytáblás 144 oldal + DVD - 22 cm x 20 cm
ISBN: 9638682299
Ez az új szemléletű, és a főzésen kívül még igen sok hasznos tudnivalót is magába foglaló szakácskönyv nem azt mondjuk, hogy helyettünk csinálja meg az ebédet, vacsorát, de szinte kézen fogva vezeti a kezdő konyhatündért, hogyan kell az ínycsiklandó falatokat megalkotni, feltálalni, legyen az bármilyen húsféleség, saláta, tészta vagy édesség. És elég csak a képekre nézni, hogy meginduljon a pavlovi reflex
A kiadvány különösen nagy segítséget jelent annak, akinek még nem volt fakanál a kezében, gyakorlatlan ifjú háziasszony, vagy éppen csak ötlet hiányában szenved.
Megtudhatjuk, hogy zöldbabból és marhahúsból nem csak leves, csirkéből nem csak pörkölt készíthető, a sertéskarajból pedig nem csak bécsi szelet süthető.
Könyvünk az igen ijesztő szavak, mint például a bardírozás, blansírozás, csőben sütés, marinírozás, szortírozás magyarázatával is szolgál, valamint olyan ínyencségeket is megtudhatunk, hogy a savanykás leves után ne tálaljunk savanyú főzeléket, sóskaleves után székelygulyást vagy gyümölcsleves után gyümölcsös rizst gyümölcssalátával.
A változatos konyha nem mindig pénzkérdés, a rendelkezésre álló nyersanyagokból az esetek többségében némi gyakorlattal, odafigyeléssel és fantáziával igencsak változatos ételek készíthetők.
Tessék hát felütni, lapozgatni e remek kis könyvet igazán megéri!
Ára: 2000 Ft
Átvehető Budapesten a Déli pályaudvarnál vagy szívesen küldöm foxposttal, automatába vagy futárral címre az aktuális szállítási költség ellenében.
Nézd meg a többi hirdetésemet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147606883

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn