Comparative tarot Ritkaság

19 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Az Összehasonlító Tarot pakli olyan pakli, amelynek végre eljött az ideje. Az Összehasonlító Tarot egy mélyreható folyamat, amelyet Valerie Sim nevez el és indított el, aki részt vett ennek a paklinak a tervezésében. Röviden, az Összehasonlító Tarot módszer magában foglalja ugyanazt a kártyát több pakliból, hogy további árnyalatokat és betekintést nyerjen egy adott kártya vagy kártyák jelentésébe. Ahogy Sim dallamosan írja, míg "minden paklinak megvan a maga egyedi hangja", minden jó pakli "egyszerűen elénekli ugyanannak a dalnak egy variációját", és "hozzáad az általános dallamhoz".
Ennek az új paklinak köszönhetően azonban nincs szükség a hangok kakofóniájára, vagyis arra, hogy egynél több kártya heverjen a terítés egy pozícióján.
És miért nem? Mert az Összehasonlító Tarot pakli minden kártyája gyönyörűen színes képeket ábrázol négy különböző pakliból. Mindegyik kártya lényegében négy kvadránsra van osztva, négy képpel, egy-egy az Univerzális Tarotból, A Szfinx Tarotjából, az Eredet Tarotjából és a Marseille-i Tarotból. Lehet, hogy a Universal és a Tarot of Marseilles paklika nem teljesen olyan, mint amilyenhez szokott, mert ezek a Lo Scarabeo által készített paklik változatai, aki az Összehasonlító Tarot paklit készítette. A kártyák neveiöt különböző nyelven szerepelnek: angol, olasz, spanyol, francia és német.
Ez a tarot kártya inkább haladóknak ajánlott, akik már alapjában ismerik a Tarot kártyákat!
Gyűjtői példány, lo scarabeo, Made In Italy

Foxpostot egyeztetés után vállalom !

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146138474

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn