Christine Arnothy: Szeretem az életet, A győzelem ára

1 200

Ft

Feladás dátuma:

máj 13., 14:51

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Romantikus

Leírás

Christine Arnothy: Szeretem az életet, A győzelem ára, 2 db könyv eladó mindösszesen: 1200, -Ft-ért, személyesen átvehető: Bp. III., Békásmegyeren, kérésre postázom is megbeszélés szerint.
A könyvek tartalmáról:
Szeretem az életet: "Egy férfi, aki habzsolja az életet; egy örömlány, aki még várja, hogy kielégítsék; egy fiatal férfi, aki tanulja az élet titokzatos dolgait; és egy megfáradt nő, aki bár szereti az életet, mégis űzött vadként vándorol egyik országból a másikba E négy személy között játszódik le egy rejtélyes tragédia. A legszebb szerelmi történetek gyengédségével ötvöződik a klasszikus drámák kegyetlensége. Egy gazdag férfi felkéri régi ismerősét, hogy keressen egy fiatal nőt, tele bujasággal és kéjjel fia, Gabriel első éjszakájára. A sors vagy a végzet? a szép call-girlt, Kitschet jelöli, aki bűnhődni akar, és elfelejteni egy nehéz és félelmetes titkot, ami már régóta kínozza. Gabriel tudta? Kitsch mondta el? Vagy a halál ismét lekaszált egy születő boldogságot? Christine Arnothynak ez a műve himnusz az élethez, ami egyben az örök szerelem mélyenszántó hőskölteménye is."

A győzelem ára: "Laurent Jay Genfben egy nemzetközi találkozón megismerkedik Lisával, a 21 éves tolmácsnővel. A férfi törtető, vonzó, csábító, vadorzó, akinek kedvenc prédái a férjes asszonyok. Eddig ésszerűen kötött házasságban élt feleségével, akinek távozásakor észreveszi, hogy milyen egyedül van éppen néhány hónappal a választások előtt. Átmenetileg be akarja építeni Lisát az életébe, de ehelyett a lány épül be Laurent tudatába: 58 évesen fedezi fel, mi mindent mulasztott el fiatalkorában.

A szerző csodálatos módon elemzi egy \"buta politikus\"-sá váló férfi világát: feleségét, tanácsadóit, a közvéleményt és főképpen őt magát. E férfi, miután megismeri a semmilyen hízelgés által meg nem mérgezett, romlatlan Lisát, felteszi magának a kérdést: mit kezdhet ő ezzel a lehetőséggel?

Eddigi élete a siker utáni őrült hajszában telt. Tudja-e vállalni a tiszta szerelmet, vagy vissza kell adnia az élet e nagy ajándékát?! Ez a könyv nem csak egy ambíció által összekötött párról szól, hanem egy mai lányról is, aki szabad, kiegyensúlyozott, bátor, és aki küzd a boldogságáért. A regény egyben egy olyan társadalmi osztály keresztmetszete is, ahol nincs helye semmiféle gyengédségnek, s amely elpusztítja a gyengéket. Ez a dzsungel törvénye."

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147734729

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn