Chiuchiú: In italiano 1. és 2. + a könyvek MP3 hanganyaga

5 500

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 20:50

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Nyelvkönyvek

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Olasz

Leírás

Eladó az alábbi képeken látható Angelo Chiuchiú, Fausto Minciarelli és Marcello Silvestrini: In italiano 1-2 című olasz nyelv és civilizáció tanfolyam könyve alapfoktól egészen a felsőfokig.

Számos országban aratott igen nagy sikert a perugiai Edizione Guerra kiadó In Italiano című olasz nyelvkönyve. A magyarországi nyelviskolákban is évek óta eredményesen használják tanfolyami anyagként a kezdőtől s haladó szintig. Külön értéke a könyveknek, hogy az egyes olvasmányok a nyelvi tudnivalókon túl általános ismereteket is nyújtanak Olaszországról. Mégpedig történelmi múltjáról, városainak nevezetességeiről, művészetéről, politikai és oktatási rendszeréről, étkezési szokásairól.

Az In italiano könyv két különböző kiadásban is megvásárolható. A régebbi egy kötetes kiadásban (lásd az egyik képen) és az újabb két kötetes kiadásokat is árulom (lásd a képeket). A könyvek tartalmában semmilyen változás nincs, pusztán a könnyebb kezelhetőség miatt jelent meg később két kötetben.

Továbbá árulom Ogonovsky Edit tanárnő tollából született In italiano nyelvtani segédkönyvet. A nyelvtani segédkönyv az 1. kötethez készült.

Akit érdekel a könyv (1-2. kötet) elektronikus PDF változatát is árulom.

A könyvekhez digitális hanganyagot is árulok.

A nyelvtani segédkönyv A. Chiuchiú, F. Minciarelli és M. Silvestrini In italiano című, a modern nyelvoktatási szemléletet tükröző olasz nyelvkönyvének első kötetéhez készült. Ez a kiegészítő anyag, hogy a magyar anyanyelvűek számára megkönnyítse az olasz nyelv alapjainak az elsajátítását.
A kézikönyv hangsúlyjelölésekkel ellátott szószedetet, a magyar gondolkodásmódhoz igazodó nyelvtani magyarázatokat és összefoglalásokat tartalmaz - így a tananyag önálló feldolgozását is lehetővé teszi. A példamondatok, dialógusok a szókincsfejlesztést szolgálják az adott témakörben, az éppen megismert nyelvtani struktúrákra alapozva. Ezeknek a magyar fordítását is megadjuk ugyanúgy, mint az olvasmányokban szereplő nehezebb kifejezéseket és szókapcsolatokét.
A kötetet az összefoglaló és ellenőrző gyakorlatok megoldása, az olasz (szabályos és rendhagyó) igeragozás, illetve egy betűrendes tárgymutató egészíti ki.

A könyvekhez tartozó eredeti 2-2 darab 60 perces hangkazetta lett bedigitalizálva MP3 formátumba (320 kbit/s). A digitalizált hanganyag leckékre össze lett vágva. Ez nagyban megkönnyíti a hanganyag használatát.

A digitalizált hanganyag minősége jó, tisztán és jó hangerővel szól, nem pattog, nem serceg. A digitalizálás sztereóban történt.

Az eredeti kazettákat nem árulom.

Kérésre a hanganyagot 2500 Ft ellenében kiírom CD-re, akinek csak a hanganyagra lenne szüksége. Nem muszáj CD-ről hallgatni a hanganyagot, onnan nyugodtan fel lehet másolni a számítógépre, laptopra vagy egy pen drivera.

Akinek nem jó a CD, mert már nem használ CD-ét, nincs CD meghajtó a gépen stb. de veszi a fáradtságot és eljön hozzám a XV. kerületbe, ahol lakom és hoz magával egy pen driveot, annak nagyon szívesen ráteszem arra.

Amit nem vállalok, hogy feltöltöm google drivera és hasonló megosztó oldalakra előre utalás után.
Továbbá utánvéttel nem postázok! Futárral való szállítással sem foglalkozom!

Köszönöm a megértésüket!

Az egy kötetes könyv ára: 5500 Ft.

A két kötetes könyvek ára: 6500 Ft/kötet.

A PDF könyv ára: 2500 Ft.

A digitalizált hanganyag ára: 2500 Ft/könyv. A két kötet hanganyaga: 5000 Ft.

Néhány szót az átvételi lehetőségekről:

1. Saját címemen a XV. kerületben. Pontos címet csak telefonban adok meg.

2. Árkád bevásárló központnál az Örs Vezér téren. (Kőbányai oldal villamos megálló)

3. Nyugati Pályaudvarnál a West End bevásárló központnál vagy a 4-es 6-os villamos megállójában.

4. Mexikói úton a Burger Kingnél.

5. Bosnyák téren a templomnál.

6. Blaha Lujza téren a Lidl bejáratánál.

A kérem a fent leírtak figyelembevételét és betartását.

Köszönöm!

Mindenkinek jóvásárlást kívánok!

Üdvözlettel:

Macika87

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143377157

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn