Canton AS 22 SC aktív subwoofer eladó

28 000

Ft

Feladás dátuma:

márc 28., 14:43
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
hangfal

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó a képeken látható , hibátlanul működő
Canton AS 22 SC aktív subwoofer, aktív hangfal.
Standby mód van - ha jelet kap akkor automatikusan bekapcsol.
Hangerő, vágás állítási lehetőség.
70/120 watt reljesítmény.
Védőrács levehető.

Leirás.:

Az AS 22 egy viszonylag kicsi, de nagyon nehéz mélynyomó, amely kis lábakra van felszerelve, így biztosítva a kívánt rezgésszigetelést. A karosszéria falai MDF-ből készülnek. A hangszóró és a basszus-reflex csatlakozó az előlapon található, fémrács zárja le - ez hasznos dolog, ha potenciális veszély fenyegeti a védtelen diffúzort. A hangszóró membránja egyébként cellulózból készült, amelyet vékony grafitréteg von be, javítva a (membrán) dugattyús tulajdonságait. Az AS 22 jól felszerelt. A bemeneti és kimeneti csatlakozók teljes készlete - lineáris és nagy amplitúdójú. A sugárzás fázisa változtatható (0°, 180°). Van egy automatikus bekapcsolási rendszer. A mágneses árnyékolás megléte lehetővé teszi, hogy a subot a TV-hez közel helyezze.

A Graceful AS 22 "harci" basszust mutatott. Az LF-energia erőteljes folyamai teljes mértékben telítik a színházi események hangképét. A rendszer pozitívan érintkezett a referencia (kompakt) műholdakkal, kiválóan reagálva a becsapódási erőre. A tengeralattjáró remekül lő tarackból és Kalasnyikov puskából is. Bár a teljesítménytartalék lehetővé teszi a sokkoló üzemmódban történő munkát, nem kívánatos az erősítést gyakorolni - bizonyos műtermékek nagy hangerő mellett észrevehetők, amelyek valószínűleg a basszus-reflex turbulens zajával járnak. A filmben azonban szinte nem zavar.

A Canton AS 22 elég jó alacsony frekvenciájú függőség a színházi vagy zenei rendszerekhez kis hangsugárzórendszerekből. Házimoziban a sub megbízható, informatív basszust biztosít megfelelő túlterhelési tartalékkal.

Jól becsomagolva futárral is tudom küldeni.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146680453

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn